Džoni Mijailović ponovo ''udara'' po Terziću!

Jović je u timu jer ima klauzulu u ugovoru da mora da igra! Zašto Partizanovac vodi Zvezdinu decu? „Čović je jedini čovek koji stvari može da dovede u red“, rekao nekadašnji kapiten.

Fudbal 03.08.2015 | 18:00
Džoni Mijailović ponovo ''udara'' po Terziću!

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Džoni Mijailović kaže da je najveći krivac za rezultatsko posrnuće crveno-belih na početku ove sezone generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. Iskusni levi bek je u razgovoru za Kurir izneo niz frapantnih podataka, i poručio da je supertalentovani napadač Luka Jović u timu samo zbog toga što u ugovoru ima klauzulu da mora da igra.

On je rekao da samo Nebojša Čović može da u Ljutice Bogdana uvede red.
„Šta su uradili sa klubom? Uništili su ga. Nažalost, obistinilo se sve što sam govorio. Bio sam u loži Zvezdinih zvezda na utakmici protiv Radničkog. Video sam šta narod misli o njima. Sve što su im ljudi skandirali govori o njima i o tome kako su radili prethodnih šest meseci. Najveći krivac za sadašnju situaciju u Zvezdi jeste Zvezdan Terzić! Mora da ode iz kluba. Bio je bog i batina, pa bi trebalo da preuzme odgovornost za ono što je radio. Imao je podršku navijača, a sad je i nju izgubio“, rekao je Nikola Mijailović za Kurir.

Bivši kapiten izneo je niz optužbi na račun Zvezdana Terzića.
„Pitam se kada će odgovarati za procente. Deca su prodata za siću. Mali Luka Jović je samo 30 odsto u vlasništvu Crvene zvezde. Ostalih 70 posto je prodato za 1.100.000 evra jer su jurili licencu. Ima klauzulu da mora da igra i zato je u timu. Malog Rajkovića i Grujića uzeo je bivši direktor Stojadinović, koji slavi titulu sa Partizanom. Meni to nije normalno. Doktor je ušao u istoriju kao prvi čovek sa kojim je Zvezda u julu ispala iz Evrope“.

On je ubeđen da je samo Nebojša Čović sposoban da Zvezdu izvede iz bule.
„Čović je jedini čovek koji stvari može da dovede u red. On zna posao i hteo je da se prihvati posla, ali su ga ovi što su sada u klubu isprašili. Nisu mogli sebe da pronađu u njegovom sistemu. Ostali bi bez taljenja i procenata“, jasan je Mijailović.

Komentari / 0

Ostavite komentar