Рој Кин жестоко оплео по Тобџијама!

Занимају их само селфији, фризуре и како им изгледају трбушњаци! Легендарни фудбалер јунајтеда сматра да је Челси и ове сезоне велики фаворит за титулу у Премијер лиги. Истиче и да су Сити и Јунајтед лоше куповали.

Фудбал 08.08.2015 | 10:40
Рој Кин жестоко оплео по Тобџијама!

Контролне утакмице су биле охрабрујуће, па навијачи Арсенала поново размишљају о нападу на титулу. Али тако је скоро сваке године, али тај балом оптимизма обично брзо пукне. Легенда Манчестер јунајтеда Рој Кин сматра да ће тако бити и ове године, пошто у тиму Арсена Венгера има превише играча којима је битније да добро испадну на фотографијама него да добију утакмицу.
"Има ту неких заиста добрих фудбалера. Играча са карактером, спремних да заврну рукаве", почео је неупадљиво Кин, али је убрзо прешао на ствар.

"Али има и неколико играча којима су битнији селфији и трбушњаци, момака којима је најважније да сваког дана у недељу избаце нову фотографију. Слушаајте, сваке године слушамо исту причу о томе како је Арсенал кандидат за титулу. Али уместо да се појединци концентришу на Премијер лигу и фудбал они размишљају само о томе како изгледају и каква им је фризура".

Ако питате Кина – титула остаје у власништву Челсија, јер ни Манчестер јунајтед ни Манчестер Сити нису кадри да изазову екипу Жозеа Муриња.

"Сити је довео двојицу добрих играча (Рахима Стерлинга и Фабијана Делфа, прим.аут), али не мислим да су нешто посебно унапредили свлачионицу. Погледајте само све играче које су доводили у неколико последњих сезона. Нисам сигуран да би сви они могли да буду и у протоколу Челсија. Баш зато Челси је за мене тим који треба победити. Он има најјачу кичму – Џон Тери, голман, Еден Азар – и ако још стигне Џонс Соунг биће још тежи противник. Ако њихови играчи остану гладни успеха освојиће титулу. Биће у проблему само ако су задовољили апетит".

Критика се није извукао ни Манчестер јунајтед, иако је Кин био милостивији према бившем клубу.

"Оно што ме брине код Манчестер јунајтеда је чињеница да су ове године довели много добрих играча. Биће тешко уклопити их све у кратком периоду. Јунајтед више није клуб који је био – клуб чији је тим еволуирао из године у годину. Ово сада је налик ситуације 80-их година прошлог века када су куповали много играча у нади да ће све лепо сложити. Али реалност је да се то не дешава тако брзо".

Коментари / 0

Оставите коментар