Roj Kin žestoko opleo po Tobdžijama!

Zanimaju ih samo selfiji, frizure i kako im izgledaju trbušnjaci! Legendarni fudbaler junajteda smatra da je Čelsi i ove sezone veliki favorit za titulu u Premijer ligi. Ističe i da su Siti i Junajted loše kupovali.

Fudbal 08.08.2015 | 10:40
Roj Kin žestoko opleo po Tobdžijama!

Kontrolne utakmice su bile ohrabrujuće, pa navijači Arsenala ponovo razmišljaju o napadu na titulu. Ali tako je skoro svake godine, ali taj balom optimizma obično brzo pukne. Legenda Mančester junajteda Roj Kin smatra da će tako biti i ove godine, pošto u timu Arsena Vengera ima previše igrača kojima je bitnije da dobro ispadnu na fotografijama nego da dobiju utakmicu.
"Ima tu nekih zaista dobrih fudbalera. Igrača sa karakterom, spremnih da zavrnu rukave", počeo je neupadljivo Kin, ali je ubrzo prešao na stvar.

"Ali ima i nekoliko igrača kojima su bitniji selfiji i trbušnjaci, momaka kojima je najvažnije da svakog dana u nedelju izbace novu fotografiju. Slušaajte, svake godine slušamo istu priču o tome kako je Arsenal kandidat za titulu. Ali umesto da se pojedinci koncentrišu na Premijer ligu i fudbal oni razmišljaju samo o tome kako izgledaju i kakva im je frizura".

Ako pitate Kina – titula ostaje u vlasništvu Čelsija, jer ni Mančester junajted ni Mančester Siti nisu kadri da izazovu ekipu Žozea Murinja.

"Siti je doveo dvojicu dobrih igrača (Rahima Sterlinga i Fabijana Delfa, prim.aut), ali ne mislim da su nešto posebno unapredili svlačionicu. Pogledajte samo sve igrače koje su dovodili u nekoliko poslednjih sezona. Nisam siguran da bi svi oni mogli da budu i u protokolu Čelsija. Baš zato Čelsi je za mene tim koji treba pobediti. On ima najjaču kičmu – Džon Teri, golman, Eden Azar – i ako još stigne Džons Soung biće još teži protivnik. Ako njihovi igrači ostanu gladni uspeha osvojiće titulu. Biće u problemu samo ako su zadovoljili apetit".

Kritika se nije izvukao ni Mančester junajted, iako je Kin bio milostiviji prema bivšem klubu.

"Ono što me brine kod Mančester junajteda je činjenica da su ove godine doveli mnogo dobrih igrača. Biće teško uklopiti ih sve u kratkom periodu. Junajted više nije klub koji je bio – klub čiji je tim evoluirao iz godine u godinu. Ovo sada je nalik situacije 80-ih godina prošlog veka kada su kupovali mnogo igrača u nadi da će sve lepo složiti. Ali realnost je da se to ne dešava tako brzo".

Komentari / 0

Ostavite komentar