И Безбрадица се разишао са Партизаном!

Црно-бели остали без шестог играча из прошлосезонског састава...

Кошарка 01.08.2015 | 15:20
И Безбрадица се разишао са Партизаном!

Партизан више не рачуна на Немању Безбрадицу.

Ово је најновија одлука коју је донела управа Партизана само неколико дана пре одржавања седнице Скупштине црно-белих, што значи да је млади крилни центар шести играч из прошлосезонске екипе који се неће појавити на припремама 17. августа, пишу Вечерње новости.

Ипак, Безбрадица ће у овом случају проћи као Борис Дало, са којим клуб није желео да настави сарадњу, док су Саша Павловић (Панатинаикос), Никола Милутинов (Олимпијакос), Драган Милосављевић (Алба Берлин) и Милан Мачван (Армани Милано) пронашли друге ангажмане.

Безбрадица је каријеру започеу у ДИП трејду, где је играо од 2005. до 2007. године, одакле је отишао у ФМП, да би затим 2011. постао играч ОКК Београда. Од наредне сезоне заиграо је за београдски Раднички, да би од септембра 2013. постао играч Партизана.

Он је прошле сезоне у АБА лиги бележио по два поена и скока за просечно седам минута на паркету.

Партизан је тренутно остао са Петром Аранитовићем, Јанисом Кузелоглуом, Едом Мурићем, Вањом Маринковићем, Божом Ђумићем, Михајлом Андрићем, Андрејом Милутиновићем и Милошем Глишићем у ротацији, док је Миленку Тепићу истекао уговор.

Коментари / 0

Оставите коментар