I Bezbradica se razišao sa Partizanom!

Crno-beli ostali bez šestog igrača iz prošlosezonskog sastava...

Košarka 01.08.2015 | 15:20
I Bezbradica se razišao sa Partizanom!

Partizan više ne računa na Nemanju Bezbradicu.

Ovo je najnovija odluka koju je donela uprava Partizana samo nekoliko dana pre održavanja sednice Skupštine crno-belih, što znači da je mladi krilni centar šesti igrač iz prošlosezonske ekipe koji se neće pojaviti na pripremama 17. avgusta, pišu Večernje novosti.

Ipak, Bezbradica će u ovom slučaju proći kao Boris Dalo, sa kojim klub nije želeo da nastavi saradnju, dok su Saša Pavlović (Panatinaikos), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Dragan Milosavljević (Alba Berlin) i Milan Mačvan (Armani Milano) pronašli druge angažmane.

Bezbradica je karijeru započeu u DIP trejdu, gde je igrao od 2005. do 2007. godine, odakle je otišao u FMP, da bi zatim 2011. postao igrač OKK Beograda. Od naredne sezone zaigrao je za beogradski Radnički, da bi od septembra 2013. postao igrač Partizana.

On je prošle sezone u ABA ligi beležio po dva poena i skoka za prosečno sedam minuta na parketu.

Partizan je trenutno ostao sa Petrom Aranitovićem, Janisom Kuzelogluom, Edom Murićem, Vanjom Marinkovićem, Božom Đumićem, Mihajlom Andrićem, Andrejom Milutinovićem i Milošem Glišićem u rotaciji, dok je Milenku Tepiću istekao ugovor.

Komentari / 0

Ostavite komentar