ЛЕ - Одовић: Добар резултат Жеље, навијачи су сјајни!

Тренер Жељезничара Миломир Одовић задовољан је минималним поразом од Стандарда у Лијежу и увјерен да уз помоћ пуног "Кошева" плави могу проћи екипу из Лијежа.

Фудбал 31.07.2015 | 13:00
ЛЕ - Одовић: Добар резултат Жеље, навијачи су сјајни!

Жељо је изгубио од Стандарда резултатом 2:1, али гол Огњена Ђелмића је осигурао наду да екипа са "Грбавице" наредног четвртка на "Кошеву" може да избори пласман у плеј-оф Лиге Европе.

Први дио утакмице трећег кола квалификација у потпуности је припао домаћем тиму који с клупе предводи српски тренер Славољуб Муслин.

"Невјероватно је да смо онако слабо ушли у утакмицу. Невјероватно велики број изгубљених лопти, спори и конфузни, тако да је Стандард у првом полувремену изгледао моћно и права је срећа да је било само 2:0", рекао је Одовић на конференцији за штампу након сусрета а пренио клупски сајт.

У слачиниоци је потом покушао да "раздрма" свој тим и у томе успио у наставку меча.

"На полувремену смо се мало санирали и договорили да играмо боље и то смо и урадили. Знали смо да се не смијемо бранити те смо у другом полувремену били бољи противник за једну шансу".

Стратег Жеље је дјелимично оптимистачан пред реванш у четвртак у Сарајеву.

"Сматрам да смо остварили добар резултат пред реванш на 'Кошеву'".

Одовић се на крају осврнуо и на такозване "Манијаке" којих је неколико стотина било у Лијежу.

"Навијачи су најбољи дио Жеље ја то увијек кажем. Хвала им за подршку и сматрам да ће их овај резултат привући у великом броју на 'Кошево' како би остварили побједу и избацили Стандард".

Коментари / 0

Оставите коментар