Бенфика поново “напада“ Живковића!

Да ли Партизан може да се одбрани? Председник Бенфике Луис Фелипе Вијера, наводно, планира лично да се укључи, како би лисабонски клуб што пре ангажовао српског фудбалера, чији уговор са Партизаном је само делимично у власништву црно-белих. Може се очекивати, дакле, да Бенфика наредних дана интензивира “притисак“ на Партизан и Живковићеве менаџере.

Фудбал 29.07.2015 | 21:00
Бенфика поново “напада“ Живковића!

Андрија Живковић недавно је рекао да нема намеру да напушта Партизан, али то изгледа да нису чули бројни европски клубови. После неколицине Бундеслигаша, поново се јавио и португалски великан Бенфика.

Лисабонски Орлови у овом прелазном року требало би да остану без Николаса Гаитана за којег је заинтересован Манчестер Јунајтед. Како наводи португалски Жого, због тога Бенфика не жели да чека јануарски прелазни рок када је реалније да Живковић напусти Партизан.

Јавна је тајна да португалска Бенфика већ две године прати партије супеталентованог Партизановог везисте који је прошлог месеца са омладинском репрезентацијом Србије освојио титулу светског шампиона.

Председник Бенфике Луис Фелипе Вијера наводно планира лично да се укључи како би лисабонски клуб што пре ангажовао српског фудбалера чији уговор са Партизаном је само делимично у власништву црно-белих. Може се очекивати, дакле, да Бенфика наредних дана интензивира “притисак“ на Партизан и Живковићеве менаџере.

У Бенфики се надају да би посао могли да заврше до 9. августа, када тај клуб игра прву званичну утакмицу у новој сезони, Суперкуп против градског ривала Спортинга.

Живковић је за први тим Партизана дебитовао у сезони 2012/2013, а до сада је у црно-белом дресу одиграо 68 утакмица и постигао 13 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар