Benfika ponovo “napada“ Živkovića!

Da li Partizan može da se odbrani? Predsednik Benfike Luis Felipe Vijera, navodno, planira lično da se uključi, kako bi lisabonski klub što pre angažovao srpskog fudbalera, čiji ugovor sa Partizanom je samo delimično u vlasništvu crno-belih. Može se očekivati, dakle, da Benfika narednih dana intenzivira “pritisak“ na Partizan i Živkovićeve menadžere.

Fudbal 29.07.2015 | 21:00
Benfika ponovo “napada“ Živkovića!

Andrija Živković nedavno je rekao da nema nameru da napušta Partizan, ali to izgleda da nisu čuli brojni evropski klubovi. Posle nekolicine Bundesligaša, ponovo se javio i portugalski velikan Benfika.

Lisabonski Orlovi u ovom prelaznom roku trebalo bi da ostanu bez Nikolasa Gaitana za kojeg je zainteresovan Mančester Junajted. Kako navodi portugalski Žogo, zbog toga Benfika ne želi da čeka januarski prelazni rok kada je realnije da Živković napusti Partizan.

Javna je tajna da portugalska Benfika već dve godine prati partije supetalentovanog Partizanovog veziste koji je prošlog meseca sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio titulu svetskog šampiona.

Predsednik Benfike Luis Felipe Vijera navodno planira lično da se uključi kako bi lisabonski klub što pre angažovao srpskog fudbalera čiji ugovor sa Partizanom je samo delimično u vlasništvu crno-belih. Može se očekivati, dakle, da Benfika narednih dana intenzivira “pritisak“ na Partizan i Živkovićeve menadžere.

U Benfiki se nadaju da bi posao mogli da završe do 9. avgusta, kada taj klub igra prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni, Superkup protiv gradskog rivala Sportinga.

Živković je za prvi tim Partizana debitovao u sezoni 2012/2013, a do sada je u crno-belom dresu odigrao 68 utakmica i postigao 13 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar