Црногорски медији: У Будви претучен син Гоце Божиновске!

Није слушао упозорења, те је извукао дебљи крај.

Србија 29.07.2015 | 14:01
Црногорски медији: У Будви претучен син Гоце Божиновске!

Мирко Шијан, син фолк певачице Гоце Божиновске и покојног боксера Зорана Шијана, извукао је дебљи крај у тучи када га је у популарном будванском локалу неколико пута ударио мештанин са којим се претходно вербално сукобио. Како преносе црногорске "Вијести", полицији је незванично речено да им је тај случај пријављен, али да приликом свађе нико од учесника инцидента није повређен.

Мирко се тренутно налази у Будви где летује са друштвом, а у ноћни провод је изашао са Вељком Ражнатовићем, сином популарне певачице Цеце Ражнатовић. Они су заједно са друштвом закупили сепаре у ноћном клубу, недалеко од стола за којим је била гупа локалних момака.

Према речима очевидаца, Шијан и његови другари су се током ноћи превише опустили и у једном тренутку су почели да провоцирају комшије из суседног сепареа. Исти извор тврди да су ти Будвани, иначе редовни гости тог локала, који су у пар наврата упозоравали Шијана и Ражнатовића да се смире и престану са провокацијама. Мирко се наводно није обазирао на савете, те је наставио са провокацијама, што један од Будвана није могао да истрпи, па је улетио у њихов сепаре.

- Улетео је у њихов сепаре и пар пута ударио Шијана - потврдио је саговорник Вијести.

Према његовим речима, настала је општа пометња када су две групе мушкараца кренуле у међусобни обрачун. На сву срећу, обезбеђење је брзо реаговало и спречило могућност да дође до већег инцидента.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

багра

29.07.2015 12:31

Налетила багра на руњав нос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

29.07.2015 12:38

Мали мисеви ,цију цију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Писо

29.07.2015 14:46

Мисле да су фаце...згоље згољаве

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

30.07.2015 04:37

Свака цаст Будвљанима

ОДГОВОРИТЕ