Crnogorski mediji: U Budvi pretučen sin Goce Božinovske!

Nije slušao upozorenja, te je izvukao deblji kraj.

Srbija 29.07.2015 | 14:01
Crnogorski mediji: U Budvi pretučen sin Goce Božinovske!

Mirko Šijan, sin folk pevačice Goce Božinovske i pokojnog boksera Zorana Šijana, izvukao je deblji kraj u tuči kada ga je u popularnom budvanskom lokalu nekoliko puta udario meštanin sa kojim se prethodno verbalno sukobio. Kako prenose crnogorske "Vijesti", policiji je nezvanično rečeno da im je taj slučaj prijavljen, ali da prilikom svađe niko od učesnika incidenta nije povređen.

Mirko se trenutno nalazi u Budvi gde letuje sa društvom, a u noćni provod je izašao sa Veljkom Ražnatovićem, sinom popularne pevačice Cece Ražnatović. Oni su zajedno sa društvom zakupili separe u noćnom klubu, nedaleko od stola za kojim je bila gupa lokalnih momaka.

Prema rečima očevidaca, Šijan i njegovi drugari su se tokom noći previše opustili i u jednom trenutku su počeli da provociraju komšije iz susednog separea. Isti izvor tvrdi da su ti Budvani, inače redovni gosti tog lokala, koji su u par navrata upozoravali Šijana i Ražnatovića da se smire i prestanu sa provokacijama. Mirko se navodno nije obazirao na savete, te je nastavio sa provokacijama, što jedan od Budvana nije mogao da istrpi, pa je uletio u njihov separe.

- Uleteo je u njihov separe i par puta udario Šijana - potvrdio je sagovornik Vijesti.

Prema njegovim rečima, nastala je opšta pometnja kada su dve grupe muškaraca krenule u međusobni obračun. Na svu sreću, obezbeđenje je brzo reagovalo i sprečilo mogućnost da dođe do većeg incidenta.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

bagra

29.07.2015 12:31

Naletila bagra na runjav nos.

ODGOVORITE
Name

Igor

29.07.2015 12:38

Mali misevi ,ciju ciju...

ODGOVORITE
Name

Piso

29.07.2015 14:46

Misle da su face...zgolje zgoljave

ODGOVORITE
Name

dd

30.07.2015 04:37

Svaka cast Budvljanima

ODGOVORITE