Да ли политичари мисле да су мишићи моћ?

Владимир Путин је изненадио свет пре неколико година објавивши фотографије на којима је наг до струка, притом показавши да је за своје године у сасвим доброј кондицији.

Србија 29.07.2015 | 07:25
Да ли политичари мисле да су мишићи моћ?

Владимир Путин (2013), Чеда Јовановић (хуманитарна акција Ледени изазов)) и Бојан Пајтић (ових дана на Штранду)

Очигледно, моћ коју представља желео је да покаже и на овом базичном нивоу. Његов пример у Србији су следили прво Чеда Јовановић, лидер ЛДП, а ових дана и Бојан Пајтић, председник Демократске странке. Шта су наши политичари желели тиме да покажу, нисмо сигурни.
 
- Прво, човек који води или претендује да води једну државу мора да води рачуна о томе како се појављује у јавности. Нисам за то да шетају полуголи било где. С друге стране, ако је политичар згодан, то је за мене само плус - каже за „Блиц“ креатор Бата Спасојевић и додаје да је чињеница што Чеда Јовановић води рачуна о себи за сваку похвалу.
 
- Човек у таквом телу делује ауторитативније, моћно, улива сигурност док га гледате, а и сви воле да виде згодног мушкарца. Дебео политичар је асоцијација на „јагњеће бригаде“, чиста некултура. Ови згодни вам поручују да воде рачуна о себи, да имају дисциплину, и то је, по мом мишљењу, плус и за њега као политичара и за кампању - каже креатор Бата Спасојевић.
 
Јадна је политика која показује моћ голим телом!

На питање да ли је маркетинг или егзибиционизам када се политичари скидају, Игор Авжнер, маркетинг стручњак који је радио кампање многим политичарима, одговара контрапитањем:

- А у чему је разлика?! Та врста егзибиционизма код средовечних мушкараца је лечење комплекса из младости и показивање онога што им је тада недостајало. Данас се очекује добра идеја коју они очигледно немају па показују оно до чега им је лакше да дођу, а то је - мишић! Јадна је политика која показује моћ голим телом.
 
Политичари, скидајте се!

Предраг Аздејковић, геј активиста и председник ГЛИЦ, има другачије мишљење. Он подржава сваку голотињу без обзира на пол, старост и облик тела.

- Зато подржавам политичаре да се скидају, нарочито кад имају шта да покажу. Проблем је, нарочито кад су политичари у питању, ако осим тих мишићних атрибута не умеју ништа друго да понуде! Зато сматрам да онима који би гласали за политичаре само зато што су лепи и згодни треба одузети право гласа - каже Аздејковић.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кепец

29.07.2015 05:56

Па шта је ово, његова висина је испод људског просјека, а он сада као набилдан, тако то раде суверени да би одржали свој статус. Наш "Миле" је мноооооого већи па не показује своје атрибуте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрица

29.07.2015 06:19

Волио неко или не волио политицаре, али и они су људи и имају право на зивот. Постоји ли иједан цовјек да није некада био у јавности у оваквом издању

ОДГОВОРИТЕ
Name

популација

29.07.2015 10:11

Немј да се..те.Кол Њемац имао је 180 кила па Њемацку водио кад је најаца била.Церцил 170кг Енглеску силу водио кроз најбурнија времена.Могао бих вам до јутра набрајати.Ова троца три Г.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

29.07.2015 11:44

Путин добро изгледа за своје године

ОДГОВОРИТЕ