Da li političari misle da su mišići moć?

Vladimir Putin je iznenadio svet pre nekoliko godina objavivši fotografije na kojima je nag do struka, pritom pokazavši da je za svoje godine u sasvim dobroj kondiciji.

Srbija 29.07.2015 | 07:25
Da li političari misle da su mišići moć?

Vladimir Putin (2013), Čeda Jovanović (humanitarna akcija Ledeni izazov)) i Bojan Pajtić (ovih dana na Štrandu)

Očigledno, moć koju predstavlja želeo je da pokaže i na ovom bazičnom nivou. Njegov primer u Srbiji su sledili prvo Čeda Jovanović, lider LDP, a ovih dana i Bojan Pajtić, predsednik Demokratske stranke. Šta su naši političari želeli time da pokažu, nismo sigurni.
 
- Prvo, čovek koji vodi ili pretenduje da vodi jednu državu mora da vodi računa o tome kako se pojavljuje u javnosti. Nisam za to da šetaju polugoli bilo gde. S druge strane, ako je političar zgodan, to je za mene samo plus - kaže za „Blic“ kreator Bata Spasojević i dodaje da je činjenica što Čeda Jovanović vodi računa o sebi za svaku pohvalu.
 
- Čovek u takvom telu deluje autoritativnije, moćno, uliva sigurnost dok ga gledate, a i svi vole da vide zgodnog muškarca. Debeo političar je asocijacija na „jagnjeće brigade“, čista nekultura. Ovi zgodni vam poručuju da vode računa o sebi, da imaju disciplinu, i to je, po mom mišljenju, plus i za njega kao političara i za kampanju - kaže kreator Bata Spasojević.
 
Jadna je politika koja pokazuje moć golim telom!

Na pitanje da li je marketing ili egzibicionizam kada se političari skidaju, Igor Avžner, marketing stručnjak koji je radio kampanje mnogim političarima, odgovara kontrapitanjem:

- A u čemu je razlika?! Ta vrsta egzibicionizma kod sredovečnih muškaraca je lečenje kompleksa iz mladosti i pokazivanje onoga što im je tada nedostajalo. Danas se očekuje dobra ideja koju oni očigledno nemaju pa pokazuju ono do čega im je lakše da dođu, a to je - mišić! Jadna je politika koja pokazuje moć golim telom.
 
Političari, skidajte se!

Predrag Azdejković, gej aktivista i predsednik GLIC, ima drugačije mišljenje. On podržava svaku golotinju bez obzira na pol, starost i oblik tela.

- Zato podržavam političare da se skidaju, naročito kad imaju šta da pokažu. Problem je, naročito kad su političari u pitanju, ako osim tih mišićnih atributa ne umeju ništa drugo da ponude! Zato smatram da onima koji bi glasali za političare samo zato što su lepi i zgodni treba oduzeti pravo glasa - kaže Azdejković.

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kepec

29.07.2015 07:56

Pa šta je ovo, njegova visina je ispod ljudskog prosjeka, a on sada kao nabildan, tako to rade suvereni da bi održali svoj status. Naš "Mile" je mnoooooogo veći pa ne pokazuje svoje atribute.

ODGOVORITE
Name

Modrica

29.07.2015 08:19

Volio neko ili ne volio politicare, ali i oni su ljudi i imaju pravo na zivot. Postoji li ijedan covjek da nije nekada bio u javnosti u ovakvom izdanju

ODGOVORITE
Name

populacija

29.07.2015 12:11

Nemj da se..te.Kol Njemac imao je 180 kila pa NJemacku vodio kad je najaca bila.Cercil 170kg Englesku silu vodio kroz najburnija vremena.Mogao bih vam do jutra nabrajati.Ova troca tri G.

ODGOVORITE
Name

xx

29.07.2015 13:44

Putin dobro izgleda za svoje godine

ODGOVORITE