Звезда сад хоће и Игњовског!

Повремени репрезентативац Србије на излазним је вратима Бундеслиге, што ће црвено-бели покушати да искористе.

Фудбал 29.07.2015 | 14:20
Звезда сад хоће и Игњовског!

Долазак златног српског Орлића Саше Здјелара у Црвену звезу само је кратко био тема српских медија, пошто је сасвим извесно да везиста Олимпијакоса неће играти на стадиону Рајко Митић у наредној сезони. Црвено-бели по сваку цену желе да се појачају на позицији дефанзивног везоног игрча, па је према писању Журнала нова мета је првотимац Ајнтрахта из Франкфурта и некадашњи фудбалер ОФК Београда Александар Игњовски, за кога се наводно распитивао и Партизан.

Повремени репрезентативац Србије на излазним је вратима Бундеслиге, што ће Звезда покушати да искористи. У међувремну црвено-бели раде и на довођењу везисте Сарајева Гојка Цимирота, кога су у понедељак у Травнику снимали Звездан Терзић и Огњен Короман.

У сваком случају на Маракани су одлучни да доведу још неколико појачања, како би актуелни састав учинили квалитетнијим у борби за шампионску титулу ове сезоне, која је приоритет српског вицешампиона.

Иначе, опција да у Љутице Богдана стигне и офанзивни везни Бенфике Пеле по свему судећи је пропала, пошто је 23-годишњи фудбалер прихватио понуду да наредну сезону проведе на позајмици у Пасош де Ферерири.

Коментари / 0

Оставите коментар