Zvezda sad hoće i Ignjovskog!

Povremeni reprezentativac Srbije na izlaznim je vratima Bundeslige, što će crveno-beli pokušati da iskoriste.

Fudbal 29.07.2015 | 14:20
Zvezda sad hoće i Ignjovskog!

Dolazak zlatnog srpskog Orlića Saše Zdjelara u Crvenu zvezu samo je kratko bio tema srpskih medija, pošto je sasvim izvesno da vezista Olimpijakosa neće igrati na stadionu Rajko Mitić u narednoj sezoni. Crveno-beli po svaku cenu žele da se pojačaju na poziciji defanzivnog vezonog igrča, pa je prema pisanju Žurnala nova meta je prvotimac Ajntrahta iz Frankfurta i nekadašnji fudbaler OFK Beograda Aleksandar Ignjovski, za koga se navodno raspitivao i Partizan.

Povremeni reprezentativac Srbije na izlaznim je vratima Bundeslige, što će Zvezda pokušati da iskoristi. U međuvremnu crveno-beli rade i na dovođenju veziste Sarajeva Gojka Cimirota, koga su u ponedeljak u Travniku snimali Zvezdan Terzić i Ognjen Koroman.

U svakom slučaju na Marakani su odlučni da dovedu još nekoliko pojačanja, kako bi aktuelni sastav učinili kvalitetnijim u borbi za šampionsku titulu ove sezone, koja je prioritet srpskog vicešampiona.

Inače, opcija da u Ljutice Bogdana stigne i ofanzivni vezni Benfike Pele po svemu sudeći je propala, pošto je 23-godišnji fudbaler prihvatio ponudu da narednu sezonu provede na pozajmici u Pasoš de Fereriri.

Komentari / 0

Ostavite komentar