Цртање и тетовирање обрва је прошлост

Последњих неколико година посебна пажња се посвећује обрвама. Сада су у тренду густе обрве, а а како их немамо сви, популарне су постале различите методе како да то постигнете. Стигла је још једна. И најприродније изгледа од свега што смо до сад имали у понуди.

Мода и љепота 27.07.2015 | 13:30
Цртање и тетовирање обрва је прошлост

Ако имате ретке обрве или нисте задовољни њиховим обликом вероватно сте се послужили неким шминкерским триком да их учините онаквим какве желите да буду. Без обзира да ли их доцртавате, допуњавате сенком или сте се одлучиле за неку од метода тетовирања обрва, резултат је углавном неприродан изглед који се многима не допада. Стиже нова техника којом се обрве могу попунити или преобликовати, а чији су резултати далеко природнији изглед.

У питању је надоградња обрва. Ова техника поразумева лепљење синтетичких длачица које имитирају природне, а које се лепе за кожу посебним лепком. Лепи се једна по једна длачица, а потом се обликују маказицама ако је то потребно.

Цео поступак траје између пола сата и два сата, а то зависи од густине и облика који желите да постигнете. Како нема цртања ни тетовирања, обрве изгледају много природније. Резултати ове технике трају између три недеље и месец дана.

Погледајте како поступак изгледа:

Блиц жена

Коментари / 0

Оставите коментар