Crtanje i tetoviranje obrva je prošlost

Poslednjih nekoliko godina posebna pažnja se posvećuje obrvama. Sada su u trendu guste obrve, a a kako ih nemamo svi, popularne su postale različite metode kako da to postignete. Stigla je još jedna. I najprirodnije izgleda od svega što smo do sad imali u ponudi.

Moda i ljepota 27.07.2015 | 13:30
Crtanje i tetoviranje obrva je prošlost

Ako imate retke obrve ili niste zadovoljni njihovim oblikom verovatno ste se poslužili nekim šminkerskim trikom da ih učinite onakvim kakve želite da budu. Bez obzira da li ih docrtavate, dopunjavate senkom ili ste se odlučile za neku od metoda tetoviranja obrva, rezultat je uglavnom neprirodan izgled koji se mnogima ne dopada. Stiže nova tehnika kojom se obrve mogu popuniti ili preoblikovati, a čiji su rezultati daleko prirodniji izgled.

U pitanju je nadogradnja obrva. Ova tehnika porazumeva lepljenje sintetičkih dlačica koje imitiraju prirodne, a koje se lepe za kožu posebnim lepkom. Lepi se jedna po jedna dlačica, a potom se oblikuju makazicama ako je to potrebno.

Ceo postupak traje između pola sata i dva sata, a to zavisi od gustine i oblika koji želite da postignete. Kako nema crtanja ni tetoviranja, obrve izgledaju mnogo prirodnije. Rezultati ove tehnike traju između tri nedelje i mesec dana.

Pogledajte kako postupak izgleda:

Blic žena

Komentari / 0

Ostavite komentar