СЛС - 2. коло: Партизан чека ''Ћуране'', Звезда у Милановцу!

Фудбалери Партизана састаће се у суботу у дербију 2. кола Суперлиге Србије са Јагодином, док ће Црвена звезда у недељу гостовати екипи Металца.

Фудбал 25.07.2015 | 14:00
СЛС - 2. коло: Партизан чека ''Ћуране'', Звезда у Милановцу!

Друго коло првенства Србије отворила је утакмица у Нишу у петак између Радничког и ОФК Београда, која је завршена минималном победом домаћина.

Шампион Србије ће у дербију кола дочекати Јагодину у суботу од 19.00. Екипа Зорана Милинковића је забележила добар старт сезоне, пошто су се пласирали у треће коло квлафикација за Лигу шампиона, а у првом колу убедљиво су славили на стадиону у Хумској против Металца.

’Црно-бели’ су прошле сезоне трипут савладали Јагодину и то без примљеног гола, али су у првом мечу играном на гостовању у јесењем делу шампионата поражени са 1:0.

Најефикаснија екипа после првог кола Суперлиге, Црвена звезда, у недељу од 19.00 гостоваће у Горњем Милановцу, повратнику у елитни ранг такмичења - Металцу.

Чукарички, који је прошлог викенда у дербију савладао Војоводину на гостовању са 4:0, у недељу ће од 20.00 на Бановом брду дочекати Рад.

Екипа са Бањице је у првом колу поражена од Вождовца, који ће у суботу на свом стадиону дочекати чачански Борац. Тим Ненада Лалатовића, који је у каријери тренирао и Вождовац, је на отварању првенства после проекрета победио Раднички из Ниша са 2:1.

У осталим мечевима другог кола Супер лиге Србије Јавор ће угостити Спартак, Нови Пазар ће гостовати у Лучанима екипи Младости, а нови суперлигаш, Радник из Сурдулице дочекаће новосадску Војводину, која је у квлафикацијама за Лигу Европа остварила две победе и реми.

Парови 2. кола Суперлиге Србије:
Петак:
Раднички Ниш – ОФК Београд 1:0

Субота:
18.00 Јавор – Спартак
18.00 Младост – Нови Пазар
19.00 Партизан – Јагодина
20.00 Вождовац – Борац

Недеља:
18.00 Радник – Војводина
19.00 Металац – Црвена звезда
20.00 Чукарички – Рад

Коментари / 0

Оставите коментар