SLS - 2. kolo: Partizan čeka ''Ćurane'', Zvezda u Milanovcu!

Fudbaleri Partizana sastaće se u subotu u derbiju 2. kola Superlige Srbije sa Jagodinom, dok će Crvena zvezda u nedelju gostovati ekipi Metalca.

Fudbal 25.07.2015 | 14:00
SLS - 2. kolo: Partizan čeka ''Ćurane'', Zvezda u Milanovcu!

Drugo kolo prvenstva Srbije otvorila je utakmica u Nišu u petak između Radničkog i OFK Beograda, koja je završena minimalnom pobedom domaćina.

Šampion Srbije će u derbiju kola dočekati Jagodinu u subotu od 19.00. Ekipa Zorana Milinkovića je zabeležila dobar start sezone, pošto su se plasirali u treće kolo kvlafikacija za Ligu šampiona, a u prvom kolu ubedljivo su slavili na stadionu u Humskoj protiv Metalca.

’Crno-beli’ su prošle sezone triput savladali Jagodinu i to bez primljenog gola, ali su u prvom meču igranom na gostovanju u jesenjem delu šampionata poraženi sa 1:0.

Najefikasnija ekipa posle prvog kola Superlige, Crvena zvezda, u nedelju od 19.00 gostovaće u Gornjem Milanovcu, povratniku u elitni rang takmičenja - Metalcu.

Čukarički, koji je prošlog vikenda u derbiju savladao Vojovodinu na gostovanju sa 4:0, u nedelju će od 20.00 na Banovom brdu dočekati Rad.

Ekipa sa Banjice je u prvom kolu poražena od Voždovca, koji će u subotu na svom stadionu dočekati čačanski Borac. Tim Nenada Lalatovića, koji je u karijeri trenirao i Voždovac, je na otvaranju prvenstva posle proekreta pobedio Radnički iz Niša sa 2:1.

U ostalim mečevima drugog kola Super lige Srbije Javor će ugostiti Spartak, Novi Pazar će gostovati u Lučanima ekipi Mladosti, a novi superligaš, Radnik iz Surdulice dočekaće novosadsku Vojvodinu, koja je u kvlafikacijama za Ligu Evropa ostvarila dve pobede i remi.

Parovi 2. kola Superlige Srbije:
Petak:
Radnički Niš – OFK Beograd 1:0

Subota:
18.00 Javor – Spartak
18.00 Mladost – Novi Pazar
19.00 Partizan – Jagodina
20.00 Voždovac – Borac

Nedelja:
18.00 Radnik – Vojvodina
19.00 Metalac – Crvena zvezda
20.00 Čukarički – Rad

Komentari / 0

Ostavite komentar