Радници у Холидеју:Не дају нам храну, воду

Бивши радници Хотела "Холидеј" у Сарајеву други дан бораве у холу зграде, не желећи да је напусте, а због наредбе стечајног управника Мухамеда Махмутовића да се врата хотела не смију отварати, не може им се доставити храна, вода и медицинска помоћ.

Босна и Херцеговина 25.07.2015 | 11:50
Радници у Холидеју:Не дају нам храну, воду

Због немоћи и изнемоглости три су раднице у лошем здравственом стању позвана је и Хитна помоћ која им не може приступити. 

Бивша радница овог хотела Сабина Бајрактаревић упозорава да су људи унутар зграде сада закључани, да им се не да да једу и пију воду и да су на измаку снаге. 

Она је са двојицом колега јутрос покушала доставити храну радницима у згради, али јој то није пошло за руком. 

Бајрактаревићева је истакла за портал "Кликс" да су радници у зграду хотела дошли као дио Скупштине повјерилаца хотела и као бивши радници, јер имају право да знају шта се ради. 

"Стечајни управник мора радити по налогу повјерилаца, а то смо ми. Он ради шта хоће, нико нас не обавјештава шта се ради, нити имамо свог представника. Садашњи представник је изабран у оквиру 30 људи науштрб нас 140. Стечајни управник не жели да нам се обрати. Ми само желимо своја права", истакла је Бајрактаревићева.

Извор: Клиx

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

цццц

25.07.2015 10:46

Јесмо ли ми у Европи или негдје у дивљем свијету???!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

25.07.2015 18:41

Питај Ердогана гдје си и од њега тразите плату кад нисте хтјели са Србима.

Name

БиХ

25.07.2015 11:05

Колико појединци себи дају за право то је нецувено! Ускратити људима право на основне егзистенцијалне потребе. Боје ли се Бога?!

ОДГОВОРИТЕ