Убио пса, па се похвалио на интернету

Новосадска полиција је већ реаговала поводом фотографије која кружи интернетом, а на којој је младић поред кога лежи убијен пас, уз речи које имплицирају да га је младић убио након што га је пас наводно напао.

Србија 24.07.2015 | 20:00
Убио пса, па се похвалио на интернету

У Полицијској управи Нови Сад увелико се ради на том случају.


 
Др Славица Кецо, председница Удружења за заштиту животиња Војводине, каже да је за убиство и злостављање животиња запрећена новчана и казна од годину дана затвора.

- Треба прво да се открије ко стоји иза тог инцидента и гнусног догађаја. Свакако да у решавање тог случаја треба да се укључе комунална и новосадска полиција, јер такав инцидент изискује судски процес. Уколико је реч о старијем малолетнику, извршење казне може да сачека пунолество, а у противном родитељи ће сносити кривицу. Истовремено потребно је да се у читав случај укључе и психолози, јер се поставља питања да ли таква особа може да нашкоди и људима - каже др Кецо.

Убрзо након постављања фотографије, друштвеним мрежама је почео да кружи апел да се младић пријави полицији уколико га неко препозна.

На фотографију је одреаговао и министар полиције Небојша Стефановић, који је потврдио да је случај додељен Полицијској управи Нови Сад.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

цццц

24.07.2015 18:16

Монструме исто да си убио и цовјека па то је зиво бице, ја бих теби пресудила како ја знам сирови олосу.

ОДГОВОРИТЕ