Ubio psa, pa se pohvalio na internetu

Novosadska policija je već reagovala povodom fotografije koja kruži internetom, a na kojoj je mladić pored koga leži ubijen pas, uz reči koje impliciraju da ga je mladić ubio nakon što ga je pas navodno napao.

Srbija 24.07.2015 | 20:00
Ubio psa, pa se pohvalio na internetu

U Policijskoj upravi Novi Sad uveliko se radi na tom slučaju.


 
Dr Slavica Keco, predsednica Udruženja za zaštitu životinja Vojvodine, kaže da je za ubistvo i zlostavljanje životinja zaprećena novčana i kazna od godinu dana zatvora.

- Treba prvo da se otkrije ko stoji iza tog incidenta i gnusnog događaja. Svakako da u rešavanje tog slučaja treba da se uključe komunalna i novosadska policija, jer takav incident iziskuje sudski proces. Ukoliko je reč o starijem maloletniku, izvršenje kazne može da sačeka punolestvo, a u protivnom roditelji će snositi krivicu. Istovremeno potrebno je da se u čitav slučaj uključe i psiholozi, jer se postavlja pitanja da li takva osoba može da naškodi i ljudima - kaže dr Keco.

Ubrzo nakon postavljanja fotografije, društvenim mrežama je počeo da kruži apel da se mladić prijavi policiji ukoliko ga neko prepozna.

Na fotografiju je odreagovao i ministar policije Nebojša Stefanović, koji je potvrdio da je slučaj dodeljen Policijskoj upravi Novi Sad.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

cccc

24.07.2015 18:16

Monstrume isto da si ubio i covjeka pa to je zivo bice, ja bih tebi presudila kako ja znam sirovi olosu.

ODGOVORITE