Некад „Бенфиковићи“, данас „Мускроновићи“!

Захави довео још двојицу Срба у Белгију! После Павловског, Марковића и Шћеповића уговор са белгијским клубом потписали Гулан и Аксентијевић.

Фудбал 25.07.2015 | 18:40
Некад „Бенфиковићи“, данас „Мускроновићи“!

Сада нема никакве дилеме: у свлачионици Мускрона током наредне сезоне говориће се српски! Нови газда тог клуба, познати менаџер Пини Захави, направио је праву, малу војску играча са овдашњег поднебља, који ће имати јединствену прилику да рехабилитују каријере у ПРО лиги.

Мускрон је прво довео појачање из Порта Марка Павловског, затим су његовим путем кренули Марко Шћеповић и Филип Марковић, да би данас параф на уговор са Мускроном ставили Никола Гулан и Никола Аксентијевић.

Гулан је као талентовани тинејџер још 2007. године из Партизана отишао у Фјорентину, међутим уместо на великој сцени лутао је од немила до недрага по теренима прве и друге италијанске лиге. Вратио се у Партизан, а последњи клуб за које је играо била је Мајорка.

Сличан пут имао је и Никола Аксентијевић. Његов трансфер у Витесе изазвао је прегршт контроверзи, јер се водио као играч Аполона са Кипра, још једног клуба који се налази у рукама Пинија Захавија. Вратио се у српски фудбал, где је бранио боје Партизана и ОФК Београда... Сада ће и он имати шансу да рехабилитује каријеру.

Коментари / 0

Оставите коментар