Nekad „Benfikovići“, danas „Muskronovići“!

Zahavi doveo još dvojicu Srba u Belgiju! Posle Pavlovskog, Markovića i Šćepovića ugovor sa belgijskim klubom potpisali Gulan i Aksentijević.

Fudbal 25.07.2015 | 18:40
Nekad „Benfikovići“, danas „Muskronovići“!

Sada nema nikakve dileme: u svlačionici Muskrona tokom naredne sezone govoriće se srpski! Novi gazda tog kluba, poznati menadžer Pini Zahavi, napravio je pravu, malu vojsku igrača sa ovdašnjeg podneblja, koji će imati jedinstvenu priliku da rehabilituju karijere u PRO ligi.

Muskron je prvo doveo pojačanje iz Porta Marka Pavlovskog, zatim su njegovim putem krenuli Marko Šćepović i Filip Marković, da bi danas paraf na ugovor sa Muskronom stavili Nikola Gulan i Nikola Aksentijević.

Gulan je kao talentovani tinejdžer još 2007. godine iz Partizana otišao u Fjorentinu, međutim umesto na velikoj sceni lutao je od nemila do nedraga po terenima prve i druge italijanske lige. Vratio se u Partizan, a poslednji klub za koje je igrao bila je Majorka.

Sličan put imao je i Nikola Aksentijević. Njegov transfer u Vitese izazvao je pregršt kontroverzi, jer se vodio kao igrač Apolona sa Kipra, još jednog kluba koji se nalazi u rukama Pinija Zahavija. Vratio se u srpski fudbal, gde je branio boje Partizana i OFK Beograda... Sada će i on imati šansu da rehabilituje karijeru.

Komentari / 0

Ostavite komentar