Видео: Спремите се - Златан стиже у Премијер лигу!

Један од најзанимљивијих фудбалера данашњице, шведски репрезентативац и тренутно члан Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић, од овог лета могао би да постане актер Премијер лиге.

Фудбал 25.07.2015 | 08:20
Видео: Спремите се - Златан стиже у Премијер лигу!

Према писању британске штампе, управа Манчестер јунајтеда са тренером Лујом ван Галом као диригентом реновирања екипе, више је него заинтересована да Златана доведе на Олд Трафорд.

Сам Ибрахимовић, међутим, нити демантује своју заинтересованост за такав трансфер, нити је потврђује.

"Хоћу ли остати у Паризу? Моја будућност је у рукама мог менаџера, Мина Рајоле", кратко је рекао шведски репрезентативац после гола у победи над Фјорентином од 4:2.

Да се "нешто кува" на Острву потврђује и понашање тамошњих кладионица. На јниховим листама, вртоглаво падају квоте (што значи да верују да се повећава могућност) на долазак Златана Ибрахимовића у Манчестер јунајтед. До пре два дана квоте су биле од седам до девет, колико бисте зарадили да сте тада уплатили на тај трансфер, а то се и догоди, док су сада три, а на једној од водећих енглеских кладионица - само два.

Подсетимо, Јунајтед је у овом прелазном року већ потрошио више од 100 милиона на трансфере Бастијана Швајнштајгера из Бајерна, Моргана Шнајдерлина из Саутемптона, Мемфиса Депаја из ПСВ-а и Матеа Дармијана из Торина.

Коментари / 0

Оставите коментар