Video: Spremite se - Zlatan stiže u Premijer ligu!

Jedan od najzanimljivijih fudbalera današnjice, švedski reprezentativac i trenutno član Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović, od ovog leta mogao bi da postane akter Premijer lige.

Fudbal 25.07.2015 | 08:20
Video: Spremite se - Zlatan stiže u Premijer ligu!

Prema pisanju britanske štampe, uprava Mančester junajteda sa trenerom Lujom van Galom kao dirigentom renoviranja ekipe, više je nego zainteresovana da Zlatana dovede na Old Traford.

Sam Ibrahimović, međutim, niti demantuje svoju zainteresovanost za takav transfer, niti je potvrđuje.

"Hoću li ostati u Parizu? Moja budućnost je u rukama mog menadžera, Mina Rajole", kratko je rekao švedski reprezentativac posle gola u pobedi nad Fjorentinom od 4:2.

Da se "nešto kuva" na Ostrvu potvrđuje i ponašanje tamošnjih kladionica. Na jnihovim listama, vrtoglavo padaju kvote (što znači da veruju da se povećava mogućnost) na dolazak Zlatana Ibrahimovića u Mančester junajted. Do pre dva dana kvote su bile od sedam do devet, koliko biste zaradili da ste tada uplatili na taj transfer, a to se i dogodi, dok su sada tri, a na jednoj od vodećih engleskih kladionica - samo dva.

Podsetimo, Junajted je u ovom prelaznom roku već potrošio više od 100 miliona na transfere Bastijana Švajnštajgera iz Bajerna, Morgana Šnajderlina iz Sautemptona, Memfisa Depaja iz PSV-a i Matea Darmijana iz Torina.

Komentari / 0

Ostavite komentar