Нови авиони Катар ервејза као хотели

Путовање бизнис класом Катар ервејза може се упоредити са рајем. Две године ова компанија добија награду за "Најбољу бизнис класу на свету", и то сасвим оправдано. Њихове летелице су неке од најлуксузнијих авиона који тренутно постоје и као да то није довољно ова компанија преуредила је део аеродрома Хитроу у Лондону само за своје бизнис кориснике.

Занимљивости 22.07.2015 | 08:14
Нови авиони Катар ервејза као хотели

Многи људи никад нису искусили путовање бизнис класом, али кад добију прилику, сви желе да путују Катар ервејзом. У делу њиховог "Хитроу премијер лаунџа" вас очекује луксуз као у најскупљим хотелима са 5 звездица.


Салон је велики, али у исто време стиче се и утисак приватности, а конобари су стално у приправности и никад не морате да их чекате. Мени је више него богат, а винска карта веома дуга.

 Ова компанија је већ две године проглашавана је авио превозником са најбољом бизнис класом на свету, а један од најбољих примера да је то заслужено јесте њихова летелица Ербас А350. У другом авиону, Боингу 787, дочекују вас са вином, а седишта су удобна и пространа са екранима компјутера за оне који носе лаптопове.

Ако вам било шта треба, довољно је да притиснета дугме и конобар ће доћи, а седишта се расклапају и претварају у кревете ако вам се приспава.

У ербасу А350 сва седишта су окренута ка два пролаза, па не морате да прескачате никога да бисте изашли из свог седишта и отишли до тоалета.

У авиону А380, који је дабл-декер, простор испред седишта је веома широк, толико да се може ставити сто испред њих, па две особе могу да обедују као да су у ресторану.

Тоалети су огромни, као у ноћним клубовима и цела атмосфера је као да се налазите у футуристичком филму.

Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цијена

22.07.2015 06:28

Сирова нафта је десет пута сккупља него би требала бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоло

22.07.2015 06:30

Удари нафта у главу.

ОДГОВОРИТЕ