Novi avioni Katar ervejza kao hoteli

Putovanje biznis klasom Katar ervejza može se uporediti sa rajem. Dve godine ova kompanija dobija nagradu za "Najbolju biznis klasu na svetu", i to sasvim opravdano. Njihove letelice su neke od najluksuznijih aviona koji trenutno postoje i kao da to nije dovoljno ova kompanija preuredila je deo aerodroma Hitrou u Londonu samo za svoje biznis korisnike.

Zanimljivosti 22.07.2015 | 08:14
Novi avioni Katar ervejza kao hoteli

Mnogi ljudi nikad nisu iskusili putovanje biznis klasom, ali kad dobiju priliku, svi žele da putuju Katar ervejzom. U delu njihovog "Hitrou premijer laundža" vas očekuje luksuz kao u najskupljim hotelima sa 5 zvezdica.


Salon je veliki, ali u isto vreme stiče se i utisak privatnosti, a konobari su stalno u pripravnosti i nikad ne morate da ih čekate. Meni je više nego bogat, a vinska karta veoma duga.

 Ova kompanija je već dve godine proglašavana je avio prevoznikom sa najboljom biznis klasom na svetu, a jedan od najboljih primera da je to zasluženo jeste njihova letelica Erbas A350. U drugom avionu, Boingu 787, dočekuju vas sa vinom, a sedišta su udobna i prostrana sa ekranima kompjutera za one koji nose laptopove.

Ako vam bilo šta treba, dovoljno je da pritisneta dugme i konobar će doći, a sedišta se rasklapaju i pretvaraju u krevete ako vam se prispava.

U erbasu A350 sva sedišta su okrenuta ka dva prolaza, pa ne morate da preskačate nikoga da biste izašli iz svog sedišta i otišli do toaleta.

U avionu A380, koji je dabl-deker, prostor ispred sedišta je veoma širok, toliko da se može staviti sto ispred njih, pa dve osobe mogu da obeduju kao da su u restoranu.

Toaleti su ogromni, kao u noćnim klubovima i cela atmosfera je kao da se nalazite u futurističkom filmu.

Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

cijena

22.07.2015 06:28

Sirova nafta je deset puta skkuplja nego bi trebala biti.

ODGOVORITE
Name

lolo

22.07.2015 06:30

Udari nafta u glavu.

ODGOVORITE