Лука је сад близу Серије А!

Фенербахче још није одустао, а останак у Пиреју је најмање вероватна опција.

Фудбал 21.07.2015 | 23:00
Лука је сад близу Серије А!

Када је Олимпијакос после једногодишње позајмице на крају прошле сезоне одлучио да откупи Луку Миливојевића од Андерлехта, изгледало је да најозбиљније рачуна на српског везисту. Међутим, како лето одмиче тако је све извесније да је ближи одласку него останку у Пиреју.

Још пре неколико недеља је Фенербахче је показао интерес за Миливојевића. Практично чим је на клупу сео Витор Переира који је Миливојевића тренирао у Олимпијакосу и који је желео да сарадњу из Атине наставе и у Истанбулу. Сада је Фенер добио конкуренцију у воду италијанског прволигаша Аталанте.

Медији на Апенинима истичу да је клуб из Бергама направио прве преговоре у преговорима са Олимпијакосом и да ће ускоро послати и званичну понуду за повременог српског репрезентативца.

Аталанта ове сезоне практично мења цео везни ред. Отишао је најбољи иргач Данијеле Басели који је појачао Торино, а све је спремно и за прелазак чилеанског везисте Карлоса Кармоне у Севиљу. Уместо Баселија је доведен Јасмин Куртић из Фиорентине за 3.500.000 евра, а Миливојевић је означен као замена за Кармону.

Остаје да се види како ће Аталанта финансијски испратити ову амбицију с обзиром да је Олимпијакос већ одбио понуду Фенербахчеа вредну 5.000.000 евра и да за Миливојевића тражи 8.000.000 европских новчаница.

Коментари / 0

Оставите коментар