Luka je sad blizu Serije A!

Fenerbahče još nije odustao, a ostanak u Pireju je najmanje verovatna opcija.

Fudbal 21.07.2015 | 23:00
Luka je sad blizu Serije A!

Kada je Olimpijakos posle jednogodišnje pozajmice na kraju prošle sezone odlučio da otkupi Luku Milivojevića od Anderlehta, izgledalo je da najozbiljnije računa na srpskog vezistu. Međutim, kako leto odmiče tako je sve izvesnije da je bliži odlasku nego ostanku u Pireju.

Još pre nekoliko nedelja je Fenerbahče je pokazao interes za Milivojevića. Praktično čim je na klupu seo Vitor Pereira koji je Milivojevića trenirao u Olimpijakosu i koji je želeo da saradnju iz Atine nastave i u Istanbulu. Sada je Fener dobio konkurenciju u vodu italijanskog prvoligaša Atalante.

Mediji na Apeninima ističu da je klub iz Bergama napravio prve pregovore u pregovorima sa Olimpijakosom i da će uskoro poslati i zvaničnu ponudu za povremenog srpskog reprezentativca.

Atalanta ove sezone praktično menja ceo vezni red. Otišao je najbolji irgač Danijele Baseli koji je pojačao Torino, a sve je spremno i za prelazak čileanskog veziste Karlosa Karmone u Sevilju. Umesto Baselija je doveden Jasmin Kurtić iz Fiorentine za 3.500.000 evra, a Milivojević je označen kao zamena za Karmonu.

Ostaje da se vidi kako će Atalanta finansijski ispratiti ovu ambiciju s obzirom da je Olimpijakos već odbio ponudu Fenerbahčea vrednu 5.000.000 evra i da za Milivojevića traži 8.000.000 evropskih novčanica.

Komentari / 0

Ostavite komentar