Атентаторка на Бека плакала због притвора

Маја Адровац заплакала је кад јој је тужилац саопштио да је одређен притвор од 30 дана због сумње да је учествовала у покушају убиства Милана Бека.

Србија 20.07.2015 | 21:35
Атентаторка на Бека плакала због притвора

- Молила је да је пусти јер има двоје мале деце, ћерку од годину дана и сина од седам година, те треба да брине о њима. Међутим, Маја није одговорила на питање ко је желео смрт Бека и ко је све учествовао у атентату - каже извор из истраге.

Маји Адровац одређен је притвор до 30 дана због кривичног дела покушај убиства, а за ово дело предвиђена је казна до 10 година затвора.

Иначе, лепотица из криминалне групе у току саслушања упорно је тврдила да је на дан атентата на Бека, 14. новембра прошле године, била са супругом Иваном због смртног случаја у породици.

- Рекла је да је била код породице његовог ујака у Калуђерици, који је тог дана преминуо и да ће звати родбину као сведоке да потврде да су били тамо. И даље је тврдила да у животу није пипнула оружје или муницију јер се терети да су на чаурама метака из којих је пуцано на Бека нађени њени ДНК трагови - прича извор и додаје да полиција озбиљно ради на овом случају, те да ће ускоро бити ухапшена цела група.

- Прикупљамо доказе, хапшење Маје Адровац је почетак решавања овог случаја. Поред њених саучесника, најважније је да се открије налогодавац. Полиција више неће дозволити цурење информација у јавност, јер су досад многе биле неистините или су штетиле истрази - каже саговорник.

Комшије шокиране

Министар Небојша Стефановић рекао је јуче да полиција после хапшења осумњичене за покушај убиства Бека ради на расветљавању тог случаја.

- Истина је да нам је веома стало да овај случај доведемо до краја, да покажемо све што је било, наравно да нађемо све саучеснике и откријемо целу истину о том случају - казао је Стефановић.

Како се сазнаје, као сведоци у овом случају биће позвани баштован Милана Бека, његов возач и један очевидац. Беко је у суботу већ саслушан у београдској полицији.

Комшије Маје Адровац, која је живела у стану на Врачару, шокиране су после њеног хапшења.

- Свакодневно смо виђали и њу и њеног супруга. Живели су ту у близини њеног кафића „Анголо“. Прошле недеље смо је видели како се шета испред, није нам деловала забринуто. Недавно су у локалу прославили први рођендан детету - кажу комшије.

Они додају да је Маја помагала радницима у кафићу.

Деца са баком

- Седела је с њима сваког дана. Кад су прошле недеље затворили кафић, сви смо помислили да ће га реновирати - наводи комшиница породице Адровац.

Она додаје да је Маја ту живела са супругом и двоје деце.

- Били су фини и љубазни. Ни на крај памети нам није било да се баве неким сумњивим пословима. С децом је остала њена мајка - испричала нам је комшиница.

Побегао из земље
СУМЊИВИ ПОСЛОВИ МУЖА

Мајин муж Иван Адровац прошле недеље побегао је из Србије и, како сазнајемо, налази се на другом континенту. Он се доводи се у везу са „земунског клана“, као и са пљачкама групе „Пинк Пантер“.

- Маја га је штитила и пружала му алиби. Истрага треба да утврди да ли су њен супруг и брат умешани у напад на Бека - прича саговорник.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

фоцак

20.07.2015 20:10

Беко има И бастована И возаца И....ста јос ? Беко И Адровац, цудна презимена за Србију ??? Ал сигурно су сви постени...!

ОДГОВОРИТЕ