Маца усваја дјевојчицу

Процедура је у току, надам се најбољем исходу јер желим да имам ћерку, каже глумац и водитељ за „Блиц“.

Забава 13.07.2015 | 08:37
Маца усваја дјевојчицу

Драган Маринковић Маца (47) има двоје деце, а треће ће усвојити.

- Усвојићу девојчицу! У том процесу сам већ три месеца. И то је, као што сви знамо, нешто што траје, али верујем да ће се завршити онако како треба. Много бих волео да усрећим неко дете, пружим му прилику да има дом и могућност за живот какав сваки малишан заслужује - објашњава Маца.

Он из два брака има синове Лава и Фјодора Симеона, који су срећни што ће добити сестру.

- Причао сам с обојицом синова о томе, они се слажу и веома су срећни због тога. Често посећујем децу у домовима, и увек се растужим. Они одмах препознају усвојитеље, ухвате те за ногу и неће да те пусте да одеш. Срце ми се цепа - каже Маца.

Док неки усвојитељи проводе доста времена са малишанима док не изаберу оног о ком ће бринути, Маца се неће водити тим примером.

- Нећу да бирам. Па ја бих умро да неко дете пати због мене. Кад их видите колико су жељни пажње, али и пуни љубави, не можете да бирате - објашњава Маца.

Он би ових дана требало да се састане са директором Дома за незбринуту децу у Бијелој око услова усвајања детета.

- Знам само да то неће бити дете са територије Србије, само зато што је овде велико интересовање за усвајање деце. Чуо сам да је 10.000 људи у Србији поднело захтев за усвајање, док је у Босни и Црној Гори ситуација много лошија. Зато сам одлучио да то буде дете из Црне Горе. Треба да испуним доста услова, али сам врло озбиљан и истрајан у својој намери - закључује Маца напоменувши да неће одустати ни од тога да добије још биолошке деце.

Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ко си и ста

13.07.2015 07:46

Показао си ко си и ста си,ја ти не бих дао овце да цувас... Ал ето код нас све мозе на залост.. пропаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

тб

13.07.2015 22:21

свака ти цаст, имас дусу, зелим ти све најбоље! Нека ти Бог да и јос биолоске дјеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сссс

14.07.2015 12:29

Свака ти цаст али то је туга толика процедура око тог усвајања и толико цекања а толико те дјеце има па та процедура се треба скратити и дати свима сансу да усреци ту јадну дјецу.

ОДГОВОРИТЕ