Maca usvaja djevojčicu

Procedura je u toku, nadam se najboljem ishodu jer želim da imam ćerku, kaže glumac i voditelj za „Blic“.

Zabava 13.07.2015 | 08:37
Maca usvaja djevojčicu

Dragan Marinković Maca (47) ima dvoje dece, a treće će usvojiti.

- Usvojiću devojčicu! U tom procesu sam već tri meseca. I to je, kao što svi znamo, nešto što traje, ali verujem da će se završiti onako kako treba. Mnogo bih voleo da usrećim neko dete, pružim mu priliku da ima dom i mogućnost za život kakav svaki mališan zaslužuje - objašnjava Maca.

On iz dva braka ima sinove Lava i Fjodora Simeona, koji su srećni što će dobiti sestru.

- Pričao sam s obojicom sinova o tome, oni se slažu i veoma su srećni zbog toga. Često posećujem decu u domovima, i uvek se rastužim. Oni odmah prepoznaju usvojitelje, uhvate te za nogu i neće da te puste da odeš. Srce mi se cepa - kaže Maca.

Dok neki usvojitelji provode dosta vremena sa mališanima dok ne izaberu onog o kom će brinuti, Maca se neće voditi tim primerom.

- Neću da biram. Pa ja bih umro da neko dete pati zbog mene. Kad ih vidite koliko su željni pažnje, ali i puni ljubavi, ne možete da birate - objašnjava Maca.

On bi ovih dana trebalo da se sastane sa direktorom Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj oko uslova usvajanja deteta.

- Znam samo da to neće biti dete sa teritorije Srbije, samo zato što je ovde veliko interesovanje za usvajanje dece. Čuo sam da je 10.000 ljudi u Srbiji podnelo zahtev za usvajanje, dok je u Bosni i Crnoj Gori situacija mnogo lošija. Zato sam odlučio da to bude dete iz Crne Gore. Treba da ispunim dosta uslova, ali sam vrlo ozbiljan i istrajan u svojoj nameri - zaključuje Maca napomenuvši da neće odustati ni od toga da dobije još biološke dece.

Blic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ko si i sta

13.07.2015 07:46

Pokazao si ko si i sta si,ja ti ne bih dao ovce da cuvas... Al eto kod nas sve moze na zalost.. propast

ODGOVORITE
Name

tb

13.07.2015 22:21

svaka ti cast, imas dusu, zelim ti sve najbolje! Neka ti Bog da i jos bioloske djece.

ODGOVORITE
Name

ssss

14.07.2015 12:29

Svaka ti cast ali to je tuga tolika procedura oko tog usvajanja i toliko cekanja a toliko te djece ima pa ta procedura se treba skratiti i dati svima sansu da usreci tu jadnu djecu.

ODGOVORITE