Видео: Експлозија новог Интера!

Дебитовали Кондгобија и Монтоја, Паласио, Икарди и Брозовић за пола сата дали четири гола! Неразури сигурни против Штутгарт Кикерса.

Фудбал 13.07.2015 | 14:20
Видео: Експлозија новог Интера!

Почела је нова ера Интера. И то - експлозијом. За само 26 минута Неразури су „спаковали“ четири лопте у мрежу немачког Штутгарт кикерса и наговестили да би предстојећа сезона за њих коначно могла да представља раскид са болном прошлошћу, с обзиром да још од освајања титуле првака Европе 2010. чекају на праву игру и прави тим.

Тренер Роберто Манчини је на премијерној контролној утакмици током припрема у Аустрији извео на терен екипу у формаицји 4-3-1-2 и за мање од пола сата првог полувремена добио одговор на питање како би требало да функционише напад у новој сезони, у којој се тек очекују доласци на позицији шпица (близу је Стеван Јоветић, преговара се са Ђерданом Шаћиријем и Иваном Перишићем). До тад, задатке пред противничким голом врло добро су решили Родриго Паласио (стрелац у трећем и десетом минуту, уз напомену да је погодио и пречку) и Мауро Икарди (29), а између њих погодио је и Хрват Марцело Брозовић (23).

У екипи Интера на позицији десног бека дебитовао је новајлија из Барслеоне Мартин Монтоја (играо прво полувреме), док је друго звучно појачање Француз Жофри Кондогбија играо од 64. минутуа. Италијани су се после убедљивог вођства опустипли, па су дозволили члану Треће лиге Немачке да до краја постигне чак три гола, али у тренуцима кад је на терену била друга постава гиганта из Милана. Наравно, навијаче највише интересује има ли шта од најаве да би на Меацу могао да се врати Златан Ибрахимовић, који преговара и са Миланом.
„Ибрахимовић је сјајан фудбалер, али то не значи да долази у Интер. Кондогбијеа није превише тренирао претходних дана, послао сам га на терен ради навијача, а за разлику од њега Монтоја је имао више времена да се привикне и зато је био стартер. Приуштили смо навијачима забавно поподне“, рекао је после меча тренер Манчини.

Интер (4-3-1-2): Хандановић - Монтоја, Ранокија, Хуан Жезус, Дамброзио - Брозовић, Гнукури, Ковачић - Ернанеш - Паласио, Икарди. Играли су од 46. минута: Каризо - Нагатомо, Андреоли, Попла, Сантон - Де Микели, Тајдер, Димарко - Ернанеш (од 64. Кондогбија) - Делгадо, Баланди.

Коментари / 0

Оставите коментар