Video: Eksplozija novog Intera!

Debitovali Kondgobija i Montoja, Palasio, Ikardi i Brozović za pola sata dali četiri gola! Nerazuri sigurni protiv Štutgart Kikersa.

Fudbal 13.07.2015 | 14:20
Video: Eksplozija novog Intera!

Počela je nova era Intera. I to - eksplozijom. Za samo 26 minuta Nerazuri su „spakovali“ četiri lopte u mrežu nemačkog Štutgart kikersa i nagovestili da bi predstojeća sezona za njih konačno mogla da predstavlja raskid sa bolnom prošlošću, s obzirom da još od osvajanja titule prvaka Evrope 2010. čekaju na pravu igru i pravi tim.

Trener Roberto Mančini je na premijernoj kontrolnoj utakmici tokom priprema u Austriji izveo na teren ekipu u formaicji 4-3-1-2 i za manje od pola sata prvog poluvremena dobio odgovor na pitanje kako bi trebalo da funkcioniše napad u novoj sezoni, u kojoj se tek očekuju dolasci na poziciji špica (blizu je Stevan Jovetić, pregovara se sa Đerdanom Šaćirijem i Ivanom Perišićem). Do tad, zadatke pred protivničkim golom vrlo dobro su rešili Rodrigo Palasio (strelac u trećem i desetom minutu, uz napomenu da je pogodio i prečku) i Mauro Ikardi (29), a između njih pogodio je i Hrvat Marcelo Brozović (23).

U ekipi Intera na poziciji desnog beka debitovao je novajlija iz Barsleone Martin Montoja (igrao prvo poluvreme), dok je drugo zvučno pojačanje Francuz Žofri Kondogbija igrao od 64. minutua. Italijani su se posle ubedljivog vođstva opustipli, pa su dozvolili članu Treće lige Nemačke da do kraja postigne čak tri gola, ali u trenucima kad je na terenu bila druga postava giganta iz Milana. Naravno, navijače najviše interesuje ima li šta od najave da bi na Meacu mogao da se vrati Zlatan Ibrahimović, koji pregovara i sa Milanom.
„Ibrahimović je sjajan fudbaler, ali to ne znači da dolazi u Inter. Kondogbijea nije previše trenirao prethodnih dana, poslao sam ga na teren radi navijača, a za razliku od njega Montoja je imao više vremena da se privikne i zato je bio starter. Priuštili smo navijačima zabavno popodne“, rekao je posle meča trener Mančini.

Inter (4-3-1-2): Handanović - Montoja, Ranokija, Huan Žezus, Dambrozio - Brozović, Gnukuri, Kovačić - Ernaneš - Palasio, Ikardi. Igrali su od 46. minuta: Karizo - Nagatomo, Andreoli, Popla, Santon - De Mikeli, Tajder, Dimarko - Ernaneš (od 64. Kondogbija) - Delgado, Balandi.

Komentari / 0

Ostavite komentar