А шта каже Љупко о Звездином бламирању?!

Доста више бламаже! Сви треба да оду, да се почне из Треће лиге и гради нека нова Звезда! "Када је у питању Црвена звезда, све је јасно, само нико неће да каже истину", поручио је чувени тренер...

Фудбал 12.07.2015 | 09:40
А шта каже Љупко о Звездином бламирању?!

Пре нешто више од 24 године водио је Црвену звезду ка највећем успеху у историји српског и југословенског клупског фудбала. Данас, стари тренерски вук Љупко Петровић проживео је Звездин европски дебакл теже него било који првотимац из актуелне генерације посрнулог великана из Љутице Богдана.

Каират је црвено-беле завио у црно, а не тако давно - 2002. године нека друга Црвена звезда је Казахстанце у двомечу разбила с пет голова у мрежи.
"Ех, била су то лепа времена. У Казахстану много улажу у фудбал и то им се исплатило. Сада је дошло време да Каират слави у Београду са 2:0, а на свом терену само потврди да је бољи тим. Тврдим да је Звезда од прошле сезоне отишла 30-40 одсто на доле! Наш вицешампион нема игру, нема добар састав и још много тога. Зато не чуде убедљиви порази на европској сцени", рекао је Петровић за Спорт.

Тешка времена снашла су некадашњег шампиона Европе и света. Клуб је доведен до просјачког штапа, без било какве перспективе, нити идеје да се у будућности пронађе неко адекватно решење. Додуше, чувени тренер има решење...
"Када је у питању Црвена звезда, све је јасно, само нико неће да каже истину. Имам два предлога: први, да сви комплетно оду из Црвене звезде! И да се стартује од Треће лиге, да се гради нова Звезда. Други предлог је да се клуб под хитно приватизује. Велика је бламажа шта се ради са Звездом. Дара је превршила меру", категоричан је Петровић.

Коментари / 0

Оставите коментар