A šta kaže Ljupko o Zvezdinom blamiranju?!

Dosta više blamaže! Svi treba da odu, da se počne iz Treće lige i gradi neka nova Zvezda! "Kada je u pitanju Crvena zvezda, sve je jasno, samo niko neće da kaže istinu", poručio je čuveni trener...

Fudbal 12.07.2015 | 09:40
A šta kaže Ljupko o Zvezdinom blamiranju?!

Pre nešto više od 24 godine vodio je Crvenu zvezdu ka najvećem uspehu u istoriji srpskog i jugoslovenskog klupskog fudbala. Danas, stari trenerski vuk Ljupko Petrović proživeo je Zvezdin evropski debakl teže nego bilo koji prvotimac iz aktuelne generacije posrnulog velikana iz Ljutice Bogdana.

Kairat je crveno-bele zavio u crno, a ne tako davno - 2002. godine neka druga Crvena zvezda je Kazahstance u dvomeču razbila s pet golova u mreži.
"Eh, bila su to lepa vremena. U Kazahstanu mnogo ulažu u fudbal i to im se isplatilo. Sada je došlo vreme da Kairat slavi u Beogradu sa 2:0, a na svom terenu samo potvrdi da je bolji tim. Tvrdim da je Zvezda od prošle sezone otišla 30-40 odsto na dole! Naš vicešampion nema igru, nema dobar sastav i još mnogo toga. Zato ne čude ubedljivi porazi na evropskoj sceni", rekao je Petrović za Sport.

Teška vremena snašla su nekadašnjeg šampiona Evrope i sveta. Klub je doveden do prosjačkog štapa, bez bilo kakve perspektive, niti ideje da se u budućnosti pronađe neko adekvatno rešenje. Doduše, čuveni trener ima rešenje...
"Kada je u pitanju Crvena zvezda, sve je jasno, samo niko neće da kaže istinu. Imam dva predloga: prvi, da svi kompletno odu iz Crvene zvezde! I da se startuje od Treće lige, da se gradi nova Zvezda. Drugi predlog je da se klub pod hitno privatizuje. Velika je blamaža šta se radi sa Zvezdom. Dara je prevršila meru", kategoričan je Petrović.

Komentari / 0

Ostavite komentar