Вимблдон - Мари: Роџер никад није овако сервирао!

Британски тенисер Енди Мари рекао је да је Роџер Федерер заслужено прошао у финале Вимблдона, у којем ће се за титулу борити са Новаком Ђоковићем.

Тенис 11.07.2015 | 15:00
Вимблдон - Мари: Роџер никад није овако сервирао!

Федерер је против Марија славио са 7:5, 7:5, 6:4, док је Ђоковић био бољи од Француза Ришара Гаске, а финале се игра у недељу од 15 часова.

“Јасно је да је он заслужио да победи, имао је више прилика. Да ли је то само до његовог сервиса, да сам ја враћао лоптицу мало боље, да ли је то била комбинација свега, не знам. Фрустрирајуће је када не успевате да му одговорите. Чак и када сам успевао, нисам му много отежавао посао. У појединим тренуцима сам играо веома добро и сервирао добро, можда и најбоље од почетка турнира. Али, ово је дефинитивно тежак пораз”, рекао је Мари.

Мари је истакао да је Федерер до тријумфа највише дошао захваљујући свом сервису за који Шкот није имао одговор.

“Роџер је фантастично сервирао, осим у првом гему, у којем сам имао шансу. Искрено, нисам имао много прилика. И због тога сам био под притиском. Одузимао ми је сервис при крају првог сета, али нисам одиграо лоше. Једноставно, он је био сјајан на сервису, погађао је линије и то ми је отежало посао. Да ли сам могао више, не знам…”, нагласио је Мари.

На питање да ли има утеху у томе да је изгубио од најбољег играча на свету који је близу врхунца, Мари је одговорио:

“Не знам да ли је он близу свом врхунцу, морате да питате њега. Али, дефинитивно никада раније није овако сервирао када је играо са мном”.

Коментари / 0

Оставите коментар