Vimbldon - Mari: Rodžer nikad nije ovako servirao!

Britanski teniser Endi Mari rekao je da je Rodžer Federer zasluženo prošao u finale Vimbldona, u kojem će se za titulu boriti sa Novakom Đokovićem.

Tenis 11.07.2015 | 15:00
Vimbldon - Mari: Rodžer nikad nije ovako servirao!

Federer je protiv Marija slavio sa 7:5, 7:5, 6:4, dok je Đoković bio bolji od Francuza Rišara Gaske, a finale se igra u nedelju od 15 časova.

“Jasno je da je on zaslužio da pobedi, imao je više prilika. Da li je to samo do njegovog servisa, da sam ja vraćao lopticu malo bolje, da li je to bila kombinacija svega, ne znam. Frustrirajuće je kada ne uspevate da mu odgovorite. Čak i kada sam uspevao, nisam mu mnogo otežavao posao. U pojedinim trenucima sam igrao veoma dobro i servirao dobro, možda i najbolje od početka turnira. Ali, ovo je definitivno težak poraz”, rekao je Mari.

Mari je istakao da je Federer do trijumfa najviše došao zahvaljujući svom servisu za koji Škot nije imao odgovor.

“Rodžer je fantastično servirao, osim u prvom gemu, u kojem sam imao šansu. Iskreno, nisam imao mnogo prilika. I zbog toga sam bio pod pritiskom. Oduzimao mi je servis pri kraju prvog seta, ali nisam odigrao loše. Jednostavno, on je bio sjajan na servisu, pogađao je linije i to mi je otežalo posao. Da li sam mogao više, ne znam…”, naglasio je Mari.

Na pitanje da li ima utehu u tome da je izgubio od najboljeg igrača na svetu koji je blizu vrhunca, Mari je odgovorio:

“Ne znam da li je on blizu svom vrhuncu, morate da pitate njega. Ali, definitivno nikada ranije nije ovako servirao kada je igrao sa mnom”.

Komentari / 0

Ostavite komentar