Тамара из Беча убила петогодишњег сина

Самохрана мајка Тамара К. (25) из Беча, поријеклом из Босне и Херцеговине, ухапшена је јучер у Бечу због сумње да је убила свог петогодишњег сина.

Свијет 10.07.2015 | 07:38
Тамара из Беча убила петогодишњег сина

Како пише аустријски Куриер, полиција је затекла Тамару на периферији Беча како лута улицама у дезоријентисаном стању.

У току разговора са полицајцима она је признала да је убила дијете. Одмах након тога послана је патрола у њен стан, који се налази у десетом бечком округу, гдје је, нажалост, пронађено тијело њеног сина.

Како преносе бројни аустријски медији, по доласку у стан полицајци су остали запрепаштени призором који су затекли.

Беживотно тијело дјечака пронађено је на кревету испод ћебета. Пол Единбергер, портпарол бечке полиције, казао је како мотив овог убиства још није познат.

- На тијелу је било више рана нанесених ножем, али на први поглед чинило се да су све то површинске повреде. Према првим информацијама могуће је да је дијете угушено јастуком. Због тога је надлежни тужилац наредио да се обави обдукција тијела како би се утврдио тачан узрок смрти - навео је Единбергер.

Како је рекао, засад се не зна када је малишан убијен, али се претпоставља да је злочин почињен у недјељу у послијеподневним сатима.

Иначе, током саслушања осумњичена жена је давала двосмислене одговоре и изгледала је као да има психичких проблема.

- Током испитивања полицији је рекла да је након што је убила сина узела таблете, затим позвала такси и отишла у пансион у којем је резервисала собу - пишу аустријски медији, додајући како је у том пансиону боравила два дана.

Послије откривања тијела инспектори су пронашли и оца, који је такође из БиХ, а који тренутно живи у Бечу.

Он им је рекао како са супругом није у добрим односима због чега су се и развели, али да никад није мислио да је у стању да то учини иако је признао да је пила таблете те да је годинама патила од депресије.

Шокирани станари зграде у којој се десило ово стравично убиство испричали су да мајку и дијете нису често виђали, али да се из њиховог стана често чула галама и свађа.

Извор. Дневни аваз

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Серафим

10.07.2015 06:59

Дрога, Алкохол, проституција, некрст и богохуљење узимају свој данак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

10.07.2015 07:15

Објесити за примјер свим осталима.Хвала на разумјевању

ОДГОВОРИТЕ