Манијаци и убице у "елитној" јединици ИД

Посебну јединицу такозване "исламске државе" чине манијаци са самоубилачким и деструктивним карактерима - наводе војни аналитичари.

Свијет 09.07.2015 | 11:30
Манијаци и убице у "елитној" јединици ИД

Ради се о људима који долазе да погину па не штеде никога - ни друге војнике ни цивиле.

Боре се док не остану без муниције, а онда активирају бомбу на појасу. Често користе бомбаше самоубице да би разбили непријатељску одбрамбену линију.

Људи који долазе у "исламску државу" траже смрт, а "исламској држави" је драго да им помогне, објашњава Патрик Скинер, бивши амерички обавјештајац.

Британски "Дејли мејл" напомиње да "елитне" јединице исламских фанатика не показују милост ни за никога.

Недавно је једна од тих фанатичних јединица, за два дана, у Кобану убила 230 цивила, укључујући скоро стотину дјеце.

Група од 70 људи такозване "исламске државе", прерушених у униформе сиријске и курдске војске, ушла је у тај град.

Они нису планирали да оду живи па су се тако и понашали - наводе војни аналитичари.

Посебна јединица исламских фанатика састављена је од искусних ирачких и чеченских бораца.

Има и странаца, али се ради о психолошким профилима који показују да то нису само плаћеници, већ има доста њих који долазе са намјером да погину, па се одлично уклапају у састав тих снага.

Андреас Криг, универзитетски професор из Лондона, наводи да те јединице имају слободу у операцијама, како би постигле што је више могуће.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

енглез

09.07.2015 09:37

Одох писати резолуцију о Кобану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

09.07.2015 09:48

Ево браце муслиманске, Ранковиц скидо фереџе ови набијају али , набијају и најлонске кесе и даве оне који их не слусају а тросе њихове паре. Ове воле Босњаци, по цему су им они близи од Србина ?? По језику??? По Гардароби??? По боји козе?? По Крви јер су Босњаци српске крви само су дусу продали Мухамеданцима због лагоднијег зивота да би са незапамценом мрзњом затирали своју прадедовску крв.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре серорафим

09.07.2015 10:16

Серорафим лупа по обичају. Питање је подносис ли ти икога из твоје близине.

Name

Двоструки аршини

09.07.2015 10:13

Да ли ово виде заговорници оне лажне резолуције. Не, не виде јер су директни покровитељи, да би показали свијету како брину о муслиманима спремни су овима у БиХ прати ноге, а само мало даље на блиском истоку убијати их на стотине дневно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

09.07.2015 11:53

Какви су сомо лицемјери ти ИСИЛ?!Носе Нике патике,сатове,телефоне.... Другима бране ТВ,Музику .... Ццццц какви идиоти и кољаци ! Они мисле да се њих неко боји ,дрогирана багра,само да курде који су и велики српски пријатељи наорузају они би ту багру кољацку за 2 дана набили у земљу !

ОДГОВОРИТЕ