Почиње ЕXИТ

На Петроварадинској тврђави у Новом Саду почиње јубиларни Егзит фестивал, на којем ће наступити највеће светске музичке звезде.

Забава 09.07.2015 | 07:18
Почиње ЕXИТ

Капије Тврђаве отварају се вечерас у 19 сати. Већ данима је све спремно да прими и до 40.000 људи за вече, а јубиларна 15. прослава рођендана Егзита трајаће четири дана. Више од 700 извођача наступиће на око 20 бина, и у неколико фестивалских зона.

Највећа журка у Европи почеће спектакуларним ватрометом изнад главне бине тачно у поноћ, а звезде на „мејну“ су Клин бандит, Емели Санде и Рони Сајз Репразент.

Ако сте пропустили да до данас набавите улазнице, можете их наћи само на продајним местима на фестивалским благајнама. Цена за цео комплет износи 14.990 динара. И ове године плаћање се врши путем фестивалских картица, па посетиоци фестивала не морају да „погађају унапред“ шта ће пити те вечери, већ могу једноставно да уплате новац, те да брзо и једноставно поручују.

Безбедност на Тврђави биће на највишем нивоу. Новосадски одред Жандармерије биће у пуној приправности током Егзита због великог броја станаца који ће у то време боравити у Србији. Очекује се долазак егзиташа из више од 60 земаља, а полиција нема најава да ће доћи до било каквог безбедносног проблема.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

абц

09.07.2015 05:54

Узела карте, два дана слободно на послу, спремила одело и термос. Просле године досла куци лакса за око 3 кг, даце бог и ове. Најдрази викенд у години, ако не рацунамо Ускрс и онај око Бозица.

ОДГОВОРИТЕ