Počinje EXIT

Na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu počinje jubilarni Egzit festival, na kojem će nastupiti najveće svetske muzičke zvezde.

Zabava 09.07.2015 | 07:18
Počinje EXIT

Kapije Tvrđave otvaraju se večeras u 19 sati. Već danima je sve spremno da primi i do 40.000 ljudi za veče, a jubilarna 15. proslava rođendana Egzita trajaće četiri dana. Više od 700 izvođača nastupiće na oko 20 bina, i u nekoliko festivalskih zona.

Najveća žurka u Evropi počeće spektakularnim vatrometom iznad glavne bine tačno u ponoć, a zvezde na „mejnu“ su Klin bandit, Emeli Sande i Roni Sajz Reprazent.

Ako ste propustili da do danas nabavite ulaznice, možete ih naći samo na prodajnim mestima na festivalskim blagajnama. Cena za ceo komplet iznosi 14.990 dinara. I ove godine plaćanje se vrši putem festivalskih kartica, pa posetioci festivala ne moraju da „pogađaju unapred“ šta će piti te večeri, već mogu jednostavno da uplate novac, te da brzo i jednostavno poručuju.

Bezbednost na Tvrđavi biće na najvišem nivou. Novosadski odred Žandarmerije biće u punoj pripravnosti tokom Egzita zbog velikog broja stanaca koji će u to vreme boraviti u Srbiji. Očekuje se dolazak egzitaša iz više od 60 zemalja, a policija nema najava da će doći do bilo kakvog bezbednosnog problema.

Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

abc

09.07.2015 05:54

Uzela karte, dva dana slobodno na poslu, spremila odelo i termos. Prosle godine dosla kuci laksa za oko 3 kg, dace bog i ove. Najdrazi vikend u godini, ako ne racunamo Uskrs i onaj oko Bozica.

ODGOVORITE