Најчуднији захтјеви упућени стјуардесама

Посао стјуардесе има многе предности, али и много мана.

Путовања 08.07.2015 | 07:33
Најчуднији захтјеви упућени стјуардесама

Понекад је тешко испунити жеље свим путницима, нарочито ако је реч о некој бизарности.

“Кабинско особље увек се труди да угоди путницима, па тако обавља услуге проводаџисања, поклања парфеме, па чак и изненади неке муштерије рођенданском песмом”, објашњава Кејт Нори из аустралијске агенције Ласт Минуте.

Та агенција спровела је истраживање које је показало да је чак шест одсто испитаника затражило нешто “чудно” од стјуардесе, а већини је жеља испуњена (80 одсто).

Представљамо вам неке од најчуднијих захтева:

“Тражио сам од стјуардеса да изненаде моју партнерку рођенданском тортом. Оне су ми изашле у сусрет и запаковале је у њен ланч пакет. Како би се искупиле што немају свећице, певале су јој песму преко разгласа”.

"Тражио сам од стјуардеса да ми покажу у распореду да ли има још неког путника са мојим необичним презименом. Показале су ми и испоставило се да је реч о мом далеком рођаку, ког никад нисам упознао”.

“Тражила сам да не седим поред мушкараца у бизнис класи, јер углавном хрчу веома гласно”.

“Рекла сам стјуардеси да ће мој трогодишњи син плакати, ако му не направе јаја са сланином у по ноћи, док смо летели првом класом”.

“Тражио сам неограничене количине ‘тајног’ специјалитета компаније – тестенине која се спрема на захтев”.

“Тражио сам име путнице на седишту 3Д. Стјуардеса нас је повезала и неко време смо се виђали”.

“Тражила сам помоћ да скинем чизме с ногу мог супруга. Игнорисао је мој савет да обује неке са копчањем или везивањем и обуо чизме које се навлаче. Када су му отекле ноге, није успевао сам да их скине, па смо му помагале стјуардеса и ја.

“Питала сам стјуардесу који парфем користи. Она ми је поклонила једну бочицу”.

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар