Najčudniji zahtjevi upućeni stjuardesama

Posao stjuardese ima mnoge prednosti, ali i mnogo mana.

Putovanja 08.07.2015 | 07:33
Najčudniji zahtjevi upućeni stjuardesama

Ponekad je teško ispuniti želje svim putnicima, naročito ako je reč o nekoj bizarnosti.

“Kabinsko osoblje uvek se trudi da ugodi putnicima, pa tako obavlja usluge provodadžisanja, poklanja parfeme, pa čak i iznenadi neke mušterije rođendanskom pesmom”, objašnjava Kejt Nori iz australijske agencije Last Minute.

Ta agencija sprovela je istraživanje koje je pokazalo da je čak šest odsto ispitanika zatražilo nešto “čudno” od stjuardese, a većini je želja ispunjena (80 odsto).

Predstavljamo vam neke od najčudnijih zahteva:

“Tražio sam od stjuardesa da iznenade moju partnerku rođendanskom tortom. One su mi izašle u susret i zapakovale je u njen lanč paket. Kako bi se iskupile što nemaju svećice, pevale su joj pesmu preko razglasa”.

"Tražio sam od stjuardesa da mi pokažu u rasporedu da li ima još nekog putnika sa mojim neobičnim prezimenom. Pokazale su mi i ispostavilo se da je reč o mom dalekom rođaku, kog nikad nisam upoznao”.

“Tražila sam da ne sedim pored muškaraca u biznis klasi, jer uglavnom hrču veoma glasno”.

“Rekla sam stjuardesi da će moj trogodišnji sin plakati, ako mu ne naprave jaja sa slaninom u po noći, dok smo leteli prvom klasom”.

“Tražio sam neograničene količine ‘tajnog’ specijaliteta kompanije – testenine koja se sprema na zahtev”.

“Tražio sam ime putnice na sedištu 3D. Stjuardesa nas je povezala i neko vreme smo se viđali”.

“Tražila sam pomoć da skinem čizme s nogu mog supruga. Ignorisao je moj savet da obuje neke sa kopčanjem ili vezivanjem i obuo čizme koje se navlače. Kada su mu otekle noge, nije uspevao sam da ih skine, pa smo mu pomagale stjuardesa i ja.

“Pitala sam stjuardesu koji parfem koristi. Ona mi je poklonila jednu bočicu”.

B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar