Рајковић је јефтинија варијанта за ПСЖ!

Јагодина мотри на својих 30 одсто! Свеци за немачког голмана нуде 8.000.000 евра, Звезда би у случају продаје инкасирала 2.100.000...

Фудбал 06.07.2015 | 16:00
Рајковић је јефтинија варијанта за ПСЖ!

Шта ће бити са Предрагом Рајковићем? Најталентоваији голман којег је Србија имала у последње време је неопходан Црвеној звезди на терену што је показао против Каиарата када је спасао екипу дебакла, али су јој неопходне и паре. Рајковић је капиталац на којем Звезда може да заради највише, али и којег је немогуће заменити.

Интересовање ПСЖ за младог голмана је опет отворило врата могућности да напусти Маракану. Уочи Мундијалита је Бриж нудио нешто више од милион евра, а Звезда је била спремна да прода младог голмана. После СП за Новом Зеланду, Рајковићева цена је вртоглаво порасла и ПСЖ је спреман да плати 3.000.000 евра што је за њихове услове ипак скромна сума. Истовремено преговарају и са Ајнтрахтом из Франкфурта за немачког голмана Кевина Трапа за којег нуде 8.000.0000 евра. Иако је Рајковић млађи и талентованији, Звездина позиција је таква да Свеци могу да се за ситне паре докопају српског голмана.

Занимљиво је да је ПСЖ већ имао бисер од голмана у својим рукама, али му није дао шансу. Млади Алфонс Ареола је блистао на Мундијалиту пре две године када је Француска освојила светску круну, али после тога га је ПСЖ слао на позајмице у Ланс, Бастију и сада у Виљареал.

Расплет око Рајковића са нестрпљењем очекује и Јагодина која рачуна на својих 30 одсто. У случају са Звезда пристане на понуду Светаца, Јагодини ће припасти 900.000 евра.
“Ослушкујемо и дешавања везана за трансфер Предрага Рајковића... Наше је 30 одсто, видећемо наредних дана шта ће Црвена звезда да уради по том питању”, рекао је за Журнал, први човек јагодинског суперлигаша Горан Милановић.

У случају да Рајковић оде у ПСЖ, замена би требало да буде Бојан Шаранов који је слободан играч. Врло могуће је да Маракану напусти и други голман Дамир Кахриман за којег је озбиљно интересовање показала Бастија.

Коментари / 0

Оставите коментар