Rajković je jeftinija varijanta za PSŽ!

Jagodina motri na svojih 30 odsto! Sveci za nemačkog golmana nude 8.000.000 evra, Zvezda bi u slučaju prodaje inkasirala 2.100.000...

Fudbal 06.07.2015 | 16:00
Rajković je jeftinija varijanta za PSŽ!

Šta će biti sa Predragom Rajkovićem? Najtalentovaiji golman kojeg je Srbija imala u poslednje vreme je neophodan Crvenoj zvezdi na terenu što je pokazao protiv Kaiarata kada je spasao ekipu debakla, ali su joj neophodne i pare. Rajković je kapitalac na kojem Zvezda može da zaradi najviše, ali i kojeg je nemoguće zameniti.

Interesovanje PSŽ za mladog golmana je opet otvorilo vrata mogućnosti da napusti Marakanu. Uoči Mundijalita je Briž nudio nešto više od milion evra, a Zvezda je bila spremna da proda mladog golmana. Posle SP za Novom Zelandu, Rajkovićeva cena je vrtoglavo porasla i PSŽ je spreman da plati 3.000.000 evra što je za njihove uslove ipak skromna suma. Istovremeno pregovaraju i sa Ajntrahtom iz Frankfurta za nemačkog golmana Kevina Trapa za kojeg nude 8.000.0000 evra. Iako je Rajković mlađi i talentovaniji, Zvezdina pozicija je takva da Sveci mogu da se za sitne pare dokopaju srpskog golmana.

Zanimljivo je da je PSŽ već imao biser od golmana u svojim rukama, ali mu nije dao šansu. Mladi Alfons Areola je blistao na Mundijalitu pre dve godine kada je Francuska osvojila svetsku krunu, ali posle toga ga je PSŽ slao na pozajmice u Lans, Bastiju i sada u Viljareal.

Rasplet oko Rajkovića sa nestrpljenjem očekuje i Jagodina koja računa na svojih 30 odsto. U slučaju sa Zvezda pristane na ponudu Svetaca, Jagodini će pripasti 900.000 evra.
“Osluškujemo i dešavanja vezana za transfer Predraga Rajkovića... Naše je 30 odsto, videćemo narednih dana šta će Crvena zvezda da uradi po tom pitanju”, rekao je za Žurnal, prvi čovek jagodinskog superligaša Goran Milanović.

U slučaju da Rajković ode u PSŽ, zamena bi trebalo da bude Bojan Šaranov koji je slobodan igrač. Vrlo moguće je da Marakanu napusti i drugi golman Damir Kahriman za kojeg je ozbiljno interesovanje pokazala Bastija.

Komentari / 0

Ostavite komentar