Јој, ван Перси, ала ће те мрзети!!!

Велеобрт! Ван Перси одбио Бешикташ, па се договорио са Фенербахчеом! Агент одличног Холанђанина Кес Вос већ је неколико дана у Истабулу, где је преговарао очигледно са два турска великана, а према писању Гардијана са Канаринцима је договорио потписивање четворогодишњег уговора.

Фудбал 06.07.2015 | 18:00
Јој, ван Перси, ала ће те мрзети!!!

Какав трансфер дан у Турској! Само неколико сати након што је одбио Бешикташ, нападач Манчестер јунајтеда Робин ван Перси пружио је руку Фенербахчеу, објавио је британски Гардијан као ексклузивну вест.

То значи да је турском великану остало још само да нађе заједничку са управом Црвених ђавола и заврши један од звучнијих трансфера у својој историји.

Агент одличног Холанђанина Кес Вос већ је неколико дана у Истабулу, где је преговарао очигледно са свим турским великанима, а према писању Гардијана са Фенером је договорио потписивање четворогодишњег уговора.

Пре неколико дана од Ван Персија је дигао руке Галатасарај, који није имао намеру да испоштује огромну своту новца коју је захтевао нападач Манчестер јунајтеда.

Како наводе Британци, Робинова супруга није била превише расположена за одлазак из Енглеске, али је кључну улогу наводно одрадио Дирк Кајт, који је у суперлативу причао о турском вицешампиону.

Ван Перси је у Манчестер стигао у лето 2012. године из Арсенала за 30.000.000 евра, а у дресу Црвених ђавола одиграо је 86 утакмица и постигао 48 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар