Joj, van Persi, ala će te mrzeti!!!

Veleobrt! Van Persi odbio Bešiktaš, pa se dogovorio sa Fenerbahčeom! Agent odličnog Holanđanina Kes Vos već je nekoliko dana u Istabulu, gde je pregovarao očigledno sa dva turska velikana, a prema pisanju Gardijana sa Kanarincima je dogovorio potpisivanje četvorogodišnjeg ugovora.

Fudbal 06.07.2015 | 18:00
Joj, van Persi, ala će te mrzeti!!!

Kakav transfer dan u Turskoj! Samo nekoliko sati nakon što je odbio Bešiktaš, napadač Mančester junajteda Robin van Persi pružio je ruku Fenerbahčeu, objavio je britanski Gardijan kao ekskluzivnu vest.

To znači da je turskom velikanu ostalo još samo da nađe zajedničku sa upravom Crvenih đavola i završi jedan od zvučnijih transfera u svojoj istoriji.

Agent odličnog Holanđanina Kes Vos već je nekoliko dana u Istabulu, gde je pregovarao očigledno sa svim turskim velikanima, a prema pisanju Gardijana sa Fenerom je dogovorio potpisivanje četvorogodišnjeg ugovora.

Pre nekoliko dana od Van Persija je digao ruke Galatasaraj, koji nije imao nameru da ispoštuje ogromnu svotu novca koju je zahtevao napadač Mančester junajteda.

Kako navode Britanci, Robinova supruga nije bila previše raspoložena za odlazak iz Engleske, ali je ključnu ulogu navodno odradio Dirk Kajt, koji je u superlativu pričao o turskom vicešampionu.

Van Persi je u Mančester stigao u leto 2012. godine iz Arsenala za 30.000.000 evra, a u dresu Crvenih đavola odigrao je 86 utakmica i postigao 48 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar