Јунајтед Реалу: Не дате Рамоса - не дамо вам Де Хеу!

Ђаволи спремни да ризикују да шпанског чувара мреже наредног лета пусте без обештећења, у случају да Краљевски клуб не допусти искусном штоперу да оде...

Фудбал 06.07.2015 | 14:40
Јунајтед Реалу: Не дате Рамоса - не дамо вам Де Хеу!

Да ли летњи прелазни рок полако добија највећу трансфер сагу? Ако се по јутру дан познаје, онда дефинитивно - јесте!

Односи на релацији два фудбалска великана, Манчестер јунајтеда и Реала, прилично су постали „климави“ ових дана, пошто је већ неколико недеља не успевају да договоре трансфере од којих би сви имали корист, од клубова па до Давида Де Хее и Серхија Рамоса. Двојица шпанских репрезентативаца дефинитивно су одлучили да је време да се окрене нови лист у каријерама, али ни Реал, ни Јунајтед не желе да попусте први.

Због тога угледни острвски Гардијан преноси ултиматум који су Ђаволи послали Краљевском клубу - нема Рамоса, ми вама не дамо Де Хеу! Реномирани лист открива да је Јунајтед чак спреман да се младог чувара мреже одрекне без обештећења наредног лета (истиче му уговор прим. аут.), упркос томе што је клуб недавно пристао да умањи цену са 46.000.000 на 35.000.000 евра. Реал је у међувремену на адресу старог познаника послао понуду од тек 18.000.000 евра, али Јунајтед није хтео ни да започне разговоре.

Де Хеа се тренутно налази на одмору у Мадриду, а ако његова судбина не буде била позната у наредних седам-осам дана, биће део поставе која ће отпутовати у Сијетл 13. јула на предсезонску турнеју. С друге стране Рамос је већ пресавио табак и послао званични захтев да га пусте у Јунајтед. Прекаљени штопер, који је у Мадриду већ десет година, добио је од Ђавола услове које никако није могао да одбије (дупло већу плату - скоро 12.000.000 евра прим. аут.), док Јунајтед диже цену и даје скоро 50.000.000 евра. Али како Реал не жели да попусти, претпостављамо да ће се разговори водити све до самог затишја прелазног рока.

Питање је само - ко ће први „спустити ручну“?

Коментари / 0

Оставите коментар