Junajted Realu: Ne date Ramosa - ne damo vam De Heu!

Đavoli spremni da rizikuju da španskog čuvara mreže narednog leta puste bez obeštećenja, u slučaju da Kraljevski klub ne dopusti iskusnom štoperu da ode...

Fudbal 06.07.2015 | 14:40
Junajted Realu: Ne date Ramosa - ne damo vam De Heu!

Da li letnji prelazni rok polako dobija najveću transfer sagu? Ako se po jutru dan poznaje, onda definitivno - jeste!

Odnosi na relaciji dva fudbalska velikana, Mančester junajteda i Reala, prilično su postali „klimavi“ ovih dana, pošto je već nekoliko nedelja ne uspevaju da dogovore transfere od kojih bi svi imali korist, od klubova pa do Davida De Hee i Serhija Ramosa. Dvojica španskih reprezentativaca definitivno su odlučili da je vreme da se okrene novi list u karijerama, ali ni Real, ni Junajted ne žele da popuste prvi.

Zbog toga ugledni ostrvski Gardijan prenosi ultimatum koji su Đavoli poslali Kraljevskom klubu - nema Ramosa, mi vama ne damo De Heu! Renomirani list otkriva da je Junajted čak spreman da se mladog čuvara mreže odrekne bez obeštećenja narednog leta (ističe mu ugovor prim. aut.), uprkos tome što je klub nedavno pristao da umanji cenu sa 46.000.000 na 35.000.000 evra. Real je u međuvremenu na adresu starog poznanika poslao ponudu od tek 18.000.000 evra, ali Junajted nije hteo ni da započne razgovore.

De Hea se trenutno nalazi na odmoru u Madridu, a ako njegova sudbina ne bude bila poznata u narednih sedam-osam dana, biće deo postave koja će otputovati u Sijetl 13. jula na predsezonsku turneju. S druge strane Ramos je već presavio tabak i poslao zvanični zahtev da ga puste u Junajted. Prekaljeni štoper, koji je u Madridu već deset godina, dobio je od Đavola uslove koje nikako nije mogao da odbije (duplo veću platu - skoro 12.000.000 evra prim. aut.), dok Junajted diže cenu i daje skoro 50.000.000 evra. Ali kako Real ne želi da popusti, pretpostavljamo da će se razgovori voditi sve do samog zatišja prelaznog roka.

Pitanje je samo - ko će prvi „spustiti ručnu“?

Komentari / 0

Ostavite komentar